Dajković zahvalio Vučeviću na gostoprimstvu: Srećan sam što živimo u vremenu snažne i moćne Srbije koja neće da stane! (FOTO)

11.12.2023

17:58

0

Konačno sam srećan što živimo u vremenu snažne i moćne Srbije koja ne može i neće da stane. Sretno na izborima dragi prijatelju - poručio je Dajković

Dajković zahvalio Vučeviću na gostoprimstvu: Srećan sam što živimo u vremenu snažne i moćne Srbije koja neće da stane! (FOTO)
Miloš Vučević i Vladislav Dajković - Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović/Pink/Novo jutro

Predsednik Slobodne Crne Gore Vladislav Dajković sastao se u Beogradu sa ministrom odbrane u Vladi Srbije i predsednikom SNS Milošem Vučevićem koji mu je, kako kaže, priredio bratsko gostoprimstvo, a on je lideru SNS - a poželeo sreću na predstojećim izborima.

- Otkad znam za sebe roditelji su me učili da je pored Crne Gore Srbija naš dom. I stvarno, gde god da odem po Srbiji osećam se kao da sam svoj na svome. Tako je to danas bilo sa mojim prijateljem, zemljakom rodom iz slavnih Kuča, predsednikom SNS -a i ministrom odbrane Milošem Vučevićem koji mi je priredio bratsko gostoprimstvo u Beogradu - napisao je Dajković na svom Fejsbuk profilu.

 

 

Kada bi, kaže, morao da istakne najvažnija dostignuća Srbije u vreme predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ministra Vučevića, to bi "sigurno bio povratak Srbije sebi, posle decenija lutanja".

- Autoputevi, fabrike, nova radna mesta, status regionalne vojne sile, dostojanstveno i nepokorno stajanje između Zapada i Istoka, čuvanje od zaborava naših žrtava i negujući našu kulturu i tradiciju, ali i briga za Srbe na Kosovu i Metohiji i širom regiona - samo su neke od stvari koje zavređuju moje poštovanje - naveo je Dajković i istakao:

- Konačno sam srećan što živimo u vremenu snažne i moćne Srbije koja ne može i neće da stane. Sretno na izborima dragi prijatelju - poručio je Dajković.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike