Marinika krala iz budžeta dok je bila sekretarka za sport: Hrkalović razbucala Tepićevu - potrošila tri miliona za izmišljene igre

11.12.2023

08:10

0

Pored Đilasa, Hrkalovićeva je raskrinkala i Mariniku Tepić

Marinika krala iz budžeta dok je bila sekretarka za sport: Hrkalović razbucala Tepićevu - potrošila tri miliona za izmišljene igre
Marinika Tepić - Copyright A.K./ATAImages

Dijana Hrkalović sinoć je u emisiji "Hit Tvit" na televiziji Pink raskrinkala Dragana Đilasa i sve njegove nasilničke ispade.

Pored njega, dotakla se Dijana i njegove udarne pesnice Marinike Tepić.

- Dozvolite mi da Vam pokažem ko su ti ljudi. Marinika Tepić rekla je za roditelje stradale dece da niko nema tapiju na bol. Ovo je organizovana kriminalna grupa koja finansira Mariniku, ovo je Marinika sa uhapšenim kriminalcima. Ovo je čovek koji je hapšen za više milionsku prevaru za prodate stanove. Uzeo je pare ljudima, a nije im dao stanove. Ovaj čovek je pucao na ljude u lokalu u Vršcu. Marinika je odobila poklon vozilo od firme čiji je vlasnik hapšen zbog korupcije i nameštanja tendera, onaj skupi Porše. Ove dokaze sam ja skupila, i tek sam počela - rekla je Hrkalović.

Ona je objasnila da je Marinika, dok je bila u vlasti, izvlačila pare iz državnog budžeta.

- Dok je bila sekretarka za sport i omladinu, izvlačila je apre iz budžeta kroz "Banatske šore" kao neke igre, ona je na organizaciju toga potrošila tri miliona! Njene donacije klubovima iz Pančeva i Temerina će biti predmet provere Tužilaštva, jer je njen muž tada radio u toj firmi u Temerinu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike