Đilas je tukao trudnu ženu i decu: Dijana Hrkalović raskrinkala lidera NATO opozicije, pokazala fotografije, tvrdi da ima dokaze

11.12.2023

07:15

0

Hrkalović pokazala je ekskluzivne fotografije tajkuna Đilasa sa svojim saradnicima i nasilnicima

Đilas je tukao trudnu ženu i decu: Dijana Hrkalović raskrinkala lidera NATO opozicije, pokazala fotografije, tvrdi da ima dokaze
Dragan Đilas - Copyright ATAImages/Mateja Stanisavljević

Dijana Hrkalović u gostovanju u emisiji Hit Tvit na Pink televiziji ekskluzivno je objavila do sada nepoznate detalje o tajkunu Draganu Đilasu koji su potkrepljeni dokazima i dokumentima.

Hrkalović pokazala je ekskluzivne fotografije tajkuna Đilasa sa svojim saradnicima i nasilnicima koje su nastale nedugo pre tragičnog događaja u beogradskoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar".

- Ono što sam mislila kasnije, rećiću sad. Đilas je na jednoj konferenciji rekao ovako: I treba da se plašiš, na tvom mestu i ja bih se plašio. Ja sam došla da objasnim građanima zašto treba da se plaše Đilasa i njegove ideologije. Jedino ono u čemu su pricipijalni je beskonačan pokušaj toga da kriminalizuju predsednika Vučića, jer tako prikrivaju svoj kriminal i nasilništvo. I to ću sada detaljno da Vam dokažem. Ova fotografija je nastala pre Ribnikara gde Đilas sa svojim nasilnicima promoviše nasilje i oružje. Ovo je promocija nasilja pre Ribnikara. Ovo je Aleksandar Bjelić, ovo je sa uhapšenim kriminalcem, a ovo je Đilas pored njih. Ovo je Đilas sa uhapšenim Milovan Dabovićem, koji je uhapšen sa 2.4 kilograma kokaina, on je rođeni brat njegove tadašnje devojke Ane Dabović. A ovo je Đilas sa uhapšenim članom klana Japancem - istakla je Hrkalović.  

Printscreen TV Pink
 

Ona ističe da postoji spisak od čak 59 saradnika tajkuna Đilasa koje je žrtvovao zarad svog profita.

- Ovo je spisak 59 saradnika, prijatelja, uhapšenih za korupciju i drogu. Podzemni kontejneri je namešten tender! Ovde je spisak lica, Đilasovih saradnika, on ih je podmetao da budu uhapšeni, pošto on nije ništa potpisivao, već je podmetao svoje saradnike kao žrtvenu jagnjad. Najmonstruoznije je bio Pionirski grad. Sagradili su bez dozvole objekat od 2000 kvadrata za Đilasov rijaliti "Veliki brat", a onda su dobili dozvolu za dečije odmaralište - rekla je ona.  

Kako ističe, Đilas je pokrao ogromne pare od naroda Republike Srbije koji je mnogo veći od 619 miliona evra.

Printscreen TV Pink
 

- Imali smo preprodavanje sekundi Javnog servisa. Druge afere, nabavka autobusa, nabavka opreme za komunalnu policiju, softver za duhove, sve je to namešten  tender. Zatim troši 2.5 miliona evra za svoju kampanju, novac naroda i države. Most na Adi je tri puta pretplaćen. On je sada milijarder, sa milijardu i 10 miliona na svom računu. To premašuje 619 miliona! Ja znam šta nam je Đilas sve ostavio, dug Beograda je bio 1.2 milijarde. Jednokratnu pomoć koju je pružao pre izbora, ostavio je nama taj dug... Pokrao je majke i dece, ostavio nam je tužbe roditeljima - kazala je Hrkalović.

Hrkalović ističe da je Đilas toliki nasilnik da je 2014. godine tukao svoju trudnu ženu, kao i njenog oca, njegovog tasta, kao i da za sve to postoje zavedene prijave kao dokazi.

- On je jedan veliki nasilnik, njegova žena Iva je izjavila da je bila maltretirana u dužem vremenskom periodu, jer gospodin nije hteo da plati alimentaciju. Tukao je nju trudnu, i svog tasta! I to 2014. godine. Ja ne mogu da lažem kad imam sve na papiru - rekla je ona. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike