Orlić: Biti deo politike koja nam je donela istorijske promene je stvar za ponos - neka pobeda 17. decembra bude najubedljivija do sada!

08.12.2023

16:42

0

Ukazao je na značaj predstojećih izbora, pozvao sve da na njih izađu i da svoje poverenje i podršku daju listi koja jedina garantuje da Srbija neće stati

Orlić: Biti deo politike koja nam je donela istorijske promene je stvar za ponos - neka pobeda 17. decembra bude najubedljivija do sada!
Vladimir Orlić - Copyright TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ

Vladimir Orlić, kandidat sa liste „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“, posetio je danas Gradski odbor Srpske napredne stranke u Kikindi, gde ga je dočekao veliki broj građana.

Zahvalio im se jer su svojoj stranci, svom predsedniku i njegovoj državnoj politici dali poverenje, koje je brojnim rezultatima i opravdano.

- Biti deo politike koja nam je donela istorijske promene jeste stvar za ponos. Hvala vam za predan rad, za ljubav prema svojoj zemlji i veliko srce kojim ste pokazali da, kada se za Srbiju bori - ništa nije teško - poručio je Orlić, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Ukazao je na značaj predstojećih izbora, pozvao sve da na njih izađu i da svoje poverenje i podršku daju listi koja jedina garantuje da Srbija neće stati.

- Neka pobeda bude najveća i najubedljivija do sada, a posle 17. decembra - da se pobede nastave i da guramo snažno napred, za našu Srbiju, za sve ljude koji joj pripadaju i kojima ona pripada - zaključio je Orlić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike