Tako to radi pravi predsednik: Analena Berbok se malo preigrala, Vučić je brutalnim odgovorom postavio gde joj je i mesto!

08.12.2023

14:50

0

Vučić je pokazao da Srbija nije ni nemačka, niti bilo čija prćija i da nije šaka zobi koju može da pozoba svaka vrana kojoj to padne na um

Tako to radi pravi predsednik: Analena Berbok se malo preigrala, Vučić je brutalnim odgovorom postavio gde joj je i mesto!
Ilustracija - Copyright AP Photo/Manu Fernandez Profimedia

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić reagovao je na besramno mešanje Nemačke u izbore u Srbiji, a pogotovo njene ministarke spoljnih poslova Analene Berbok, koja je davala izjave koje prevazilaze njene ingerencije i granicu dobrog ukusa i bontona. 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić povodom izjave nemačke ministarke spoljnih poslova Analene Berbok da je zabrinuta zbog tendencija nacionalističke propagande tokom izborne kampanje u Srbiji odgovorio je da bi u obrnutom slučaju, kada bi iz Srbije isto to uradili Nemačkoj, bili bi obešeni u Berlinu. 

- Mogao bih da kažem da sam zabrinut zbog svake njene izgovorene reči, ali ne pada mi napamet čak ni to da govorim - nisam naročito zainteresovan za njene reči, interesuje me samo šta kažu građani ove zemlje. Kada bi neko od nas tobože bio zabrinut za nemačke izbore, obesili bi nas ili u Berlinu ili u Hagu ili u Briselu - rekao je predsednik Vučić i dodao da su ljudi već navikli na njihovo licemerje i dvostruke standarde. 

Srbija više nije ambasadokratija

Vučić je pokazao da Srbija nije ni nemačka, niti bilo čija prćija i da nije šaka zobi koju može da pozoba svaka vrana kojoj to padne na um. Znamo da je u eri pre 2012. godine bilo ,,normalno'' da Beograd sluša Berlin, Vašington, London, Brisel, ali ta vremena su prošla. O politici u Srbiji se sada odlučuje u Beogradu, a na osnovu volje građana, koja će se opet pokazati 17. decembra.  Pametnome dosta. Auf Wiedersehen, Analena ! 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike