Dileme više nema, tačka je stavljena: Miloš Jovanović prelomio - Ide u koaliciju sa Marinikom i Đilasom

04.12.2023

18:32

0

Lažni patriota Jovanović je zajedno sa liderom POKS-a Vojislavom Mihailovićem podržao opozicionu inicijativu "ProGlas".

Dileme više nema, tačka je stavljena: Miloš Jovanović prelomio - Ide u koaliciju sa Marinikom i Đilasom
Miloš Jovanović - Copyright Ilustracija/Wikipedia/Tanjug/Nebojša Raus/Pixabay

Predsednik Novog DSS-a Miloš Jovanović razrešio je svaku dilemu i jasno prelomio da ide u koaliciju sa liderom Stranke slobode i pravde Draganom Đilasom i potpredsednicom ove partije Marinikom Tepić!

Nakon što je sinoć Marinika Tepić obznanila da takozvani "ProGlas" radi za njenu koaliciju, što su potvrdili i lider Dosta je bilo Saša Radulović, kao i pristalice Socijaldemokratske stranke Srbije Borisa Tadića, odmah se javio Miloš Jovanović i saopštio da je spreman da stane rame uz rame sa Marinikom i Đilasom.

Naime, lažni patriota Jovanović je zajedno sa liderom POKS-a Vojislavom Mihailovićem podržao opozicionu inicijativu "ProGlas".

Printscreen
 

To praktično znači da je Miloš Jovanović podržao i lidera "ProGlasa", sudiju Miodraga Mjajića, koji je oslobodio ozloglašenu Gnjilansku grupu albanskih terorista!

Lažni patriota je ovim potezom još jednom potvrdio da podržava politiku dela opozicije kojom diriguje Đilas, od toga da je priznanje tzv. Kosova "na stolu", da treba uvesti sankcije Rusiji i da su Srbi počinili genocid u Srebrenici, te da nakon izbora planira da formira vladu zajedno sa Đilasom i njegovim pulenima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike