Orlić: Narod će 17. decembra pokazati da neće Đilasa i one koji mu vire iz šinjela!

29.11.2023

16:30

0

Funkcioner SNS-a ocenio je da su pred Srbijom odsudni izbori

Orlić: Narod će 17. decembra pokazati da neće Đilasa i one koji mu vire iz šinjela!
Vladimir Orlić - Copyright TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ

Kandidat sa liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Vladimir Orlić izjavio je danas, tokom posete Opštinskom odboru Srpske napredne stranke u Aleksincu, da će građani na izborima pokazati ne samo da neće lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa "i one koji mu vire iz šinjela", već i da se takvi ne mogu takmičiti sa rezultatima politike Aleksandra Vučića.

- Narod će 17. decembra pokazati da Đilasa i one koji mu iz šinjela vire - neće, da takvi sa rezultatima politike Aleksandra Vučića - ne mogu da se takmiče, i odgovoriće im pobedom pristojne Srbije, snažnijom i ubedljivijom nego ikada ranije - rekao je Orlić.

Funkcioner SNS-a ocenio je da su pred Srbijom odsudni izbori.

- Samo glas za listu "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" znači glas za politiku - slobodnu, samostalnu suverenu, za državu - uspešnu i snažnu. Drugi je izbor isključivo nasilje, sejanje zle krvi, pljačkanje Srbije, njeno poniženje, uništenje - poručio je Orlić koji je u Aleksincu aktivistima i stranačkim saborcima zahvalio na tome što svakodnevno i neumorno bore za svoju Srbiju.

- Hvala vam jer čuvate našu kuću, zalažete se za njenu još bolju budućnost i svojim trudom branite uspehe koje smo prethodnih godina zajedni postigli - rekao je Orlić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike