Vučić je pravi profesionalac: Glumci otkrili kako je teklo snimanje spota, a ovo im se posebno dopalo kod predsednika (FOTO/VIDEO)

30.11.2023

19:37

0

Nakon što je završeno snimanje, organizovano je druženje sa predsednikom

Vučić je pravi profesionalac:  Glumci otkrili kako je teklo snimanje spota, a ovo im se posebno dopalo kod predsednika (FOTO/VIDEO)
Predizborni spot sa predsednikom - Copyright Printscreen/Instagram/avucic

Glumci Miroslav Mandić i Srećko Janićijević, protagonisti spota "Seljaci" u kome učestvuje i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ispričali su kako je izgledao set sa prvim čovekom Srbije. 

- Precizan kao i uvek, stiže na vreme. Srdačno se pozdravio sa svim članovima ekipe, i onda smo krenuli da radimo. Atmosfera kakva se samo poželeti može. Primećujem da je dobro pripremljen i više nego profesionalan, i u ovom poslu, kao i u svemu ostalom što radi - kazao je Mandić.

Kako je objasnio, nakon što je završeno snimanje, organizovano je druženje sa predsednikom. 

- Uz nadaleko čuveno pečenje - sečeno kao bajadere, ali bez kostiju. Nakon pozdravljanja i fotografisanja, predsednik je nastavio sa državnim obavezama - kaže naš sagovornik. 

 

 

Svoje utiske podelio je i Janićijević

- Odazvao sam se političkoj kampanji. Rad sa predsednikom Vučićem je bio jako prijatan i produktivan. Čovek radi efikasno i brzo. Svašta se za njega kaže piše - da je nervozan i da viče. Uverio sam se u suprotno. Vučić je bio maksimalno korektan i jako dobar. Ja sam čovek koji se nikada nije bavio politikom i nisam imao nikavo mišljenje o bilo kome iz politike. Kada vam drugi serviraju loše informacije o Vučiću onda očekujete sve najgore. Međutim, čovek je maksimalno korektan. Prišao je, pozdravio se. Odigrali smo partiju šaha - ističe Janićijević i dodaje da posle snimanja spota misli sve najbolje o predsedniku. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike