Đilasovci uhvaćeni u kriminalu: Lažirali potpise podrške, oštećeni čije su podatke zloupotrebili nam otkrio pozadinu (FOTO/VIDEO)

28.11.2023

18:00

0

Podneli smo krivičnu prijavu protiv NN lica i overivača, jer postoji osnovana sumnja da je falsifikovano preko 200 potpisa podrške građanki i građana

Đilasovci uhvaćeni u kriminalu: Lažirali potpise podrške, oštećeni čije su podatke zloupotrebili nam otkrio pozadinu (FOTO/VIDEO)
Samir Tandir - Copyright Boss.org.rs

Danas je u medija centru A1, u Novom Pazaru, održana konferencija za medije Bošnjačko srpskog saveza - BOSS, povodom zloupotreba podataka građanki i građana koji su podržali listu “Bošnjačko srpski savez – BOSS – Samir Tandir” od strane izborne liste ” Novi Pazar protiv nasilja – Marinka Tepić – Benjamin Birđozlić”. 

Saopštenje Bošnjačko srpskog saveza - BOSS prenosimo u celosti: 

Podneli smo krivičnu prijavu protiv NN lica i overivača, jer postoji osnovana sumnja da je falsifikovano preko 200 potpisa podrške građanki i građana. Nedvosmisleno smo utvrdili da je falsifikovan potpis funkcionera naše stranke, i drugog kandidata za odbornika u Skupštini grada Novog Pazara na našoj izbornoj listi, Adisa Dazdarevića.  

Pozvali smo građanke i građane da na lokalnim izborima u Novom Pazaru, Prijepolju, Priboju podrže listu “Bošnjačko srpski savez – BOSS – Samir Tandir”. A da na parlamentarnim i beogradskim izborima podrže listu “Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane”.

Suštinski je važno da se posle izbora formira stabilna vlada koja će obezbediti dalji napredak i razvoj zemlje, mir i stabilnost, jednaka prava građanki i građana. Oni koji otimaju imovinu svojoj braći i sestrama ne mogu biti dobri ni za građanke i građane.

Oštećeni Dazdarević ekskluzivno za 24sedam: Đilasova i Marinikina lista kriminalnim delom pokušala da diskredituje našu podršku Vučiću

Tim povodom, ekskluzivno za naš portal, dao je izjavu oštećeni funkcioner Bošnjačko srpskog saveza BOSS, Adis Dazdarević, koji je ujedno i kandidat za odbornika u Skupštini grada Novog Pazara. Evo šta je Dazdarević izjavio povodom sramnog falsifikovanja njegovog potpisa i zlopupotrebe ličnih podataka od strane Đilasove i Marinikine koalicije: 

Boss.org.rs
 

 - U pozadini  falsifikovanja mog potpisa i zloupotrebe mojih ličnih podataka, imena i prezimena, JMBG-a i adrese, kojim je popunjena izjava birača kojom podržava izbornu listu ,, Novi Pazar protiv nasilja - Marinika Tepić- Benjamin Birđozlić”stoji nastojanje Stranke slobode i pravde da diskredituje našu podršku Srpskoj naprednoj stranci i listi Srbija ne sme da stane , odnosno direktnu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću, pokušavajući da pokaže kako funkcioneri naše stranke, u konkretnom slučaju ja lično dajem podršku opozicionoj listi i politici Dragana Đilasa. Mi smo taj pokušaj osujetili i preduzeli određene mere tako što smo podneli krivičnu prijavu protiv i overivača i N.N. lica koje je popunilo tu izjavu mojim ličnim podacima i falsifikovalo moj potpis, te se nadamo hitnoj reakciji Tužilaštva, ali i reakciji nadležnog Suda i Republičke izborne komisije u obaranju ove izborne liste , koja je predala falsifikovane izjave birača za podršku toj listi - rekao je Dazdarević. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike