Od toliko obmana ne zna više ni šta priča: Pogledajte kako je Đilas udario na Vučića, a onda su ga brojke poklopile! (VIDEO)

28.11.2023

20:32

0

Đilas je predstavljanjem "loše" ekonomske situacije uapravo ukanalio sebe i svoje ljude, budući da su oni Srbiju doveli do ivice bankrota

Od toliko obmana ne zna više ni šta priča: Pogledajte kako je Đilas udario na Vučića, a onda su ga brojke poklopile! (VIDEO)
Dragan Đilas - Copyright ATAImages/Mateja Stanisavljević

Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas, oko kojeg je okupljena tajkunska lista „Srbija protiv nasilja“, pokušao je da predstavi ekonomsku situciju u našoj državi kao lošu, okrivljujući predsednika Srbije Aleksandra Vučića za to. Đilas u svom pokušaju nije uspeo budući da ga činjenice demantuju.

Od samog početka kampanje za predstojeće izbore opozicija pokušava da obmane građane kako bi nekim slučajem uspela da dođe na vlast, naravno, kako bi opet punila svoje džepove.

Đilas je predstavljanjem "loše" ekonomske situacije uapravo ukanalio sebe i svoje ljude, budući da su oni Srbiju doveli do ivice bankrota.

Stvarni vođa tajkunske koalicije prvo je zakukao da ljudi u Srbiji „imaju platu 50.000 dinara“, a da je „inflacija duplo veća od proseka u Evropskoj uniji“. Međutim, činjenica je da prosečna plata danas iznosi 735 evra, dok je za vreme bivše vlast bila 331 evro.

Takođe, inflacija danas iznosi 8,5 odsto, dok je u Đilasovo vreme bila 12,2 odsto.

Naravno, pokušao je Đilas i da opravda svog poštara Stefana Mitrovića. Đilas je pričao o automobilu vrednom 18.000 evra koji poštar vozi, a zaboravio je da su on i Marinika imali izlete u luksuznim automobilima.

Tako se Tepić svojevremeno pojavila u Valjevu u poršeu koji vredi neverovatnih 155.000 evra, a zajedno sa Đilasom vozila se u “audiju q7” koji vredi čak 100.000 evra.

Pokušao je onda lider opozicije da se prebaci na skupa odela, ali i tu se ukopao.

I vi ćete da pokazujete svoju garderobu, da sakoi koštaju 4.000-5.000 evra, i vaše supruge – kazao je dalje Đilas, iako je njegov blizak saradnik Miroslav Aleksić, koji je zajedno sa Marinikom nosilac tajkunske liste, uhvaćen kako „merka“ sako poznatog brenda „Boss“ koji spada u jedne od nasjkupljih, a cena ovih sakoa koje Aleksić „probira“ koštaju i do nekoliko desetina hiljada dinara.

– U toj zemlji mi živimo, te ljude je muka naterala na to, ne Dragan Đilas, kakav Dragan Đilas? – rekao je tajkun koji se ponosi time što je zgrnuo 619 miliona evra dok je bio na vlasti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike