"Neobrazovani ste i nemate kulturu": Ideolog Đilasove koalicije izvređao Đokovića i srpske navijače! (FOTO)

25.11.2023

15:28

0

On ih je izvređao jer su pevali pesmu "Veseli se srpski rode"

"Neobrazovani ste i nemate kulturu": Ideolog Đilasove koalicije izvređao Đokovića i srpske navijače! (FOTO)
Slobodan Stupar - Copyright Printscreen/YouTube

Tajkunski novinar i ideolog tajkunske koalicije "Srbija protiv nasilja" koju predvodi Dragan Đilas, Slobodan Stupar, ne krije radost zbog skandalozne odluke da se sklone svi snimci i zapisi veličanstvenog izlaska na teren u Malagi najboljeg tenisera svih vremena Novaka Đokovića i Dejvis kup reprezentaciju Srbije.

Stupar je, u žaru sreće, izvređao Đokovića i našu reprezentaciju, kao i naše navijače, rekavi im da su neobrazovani jer pevaju "Veseli se srpski rode".

Printscreen
 

- Peva Đoković "Veseli se srpski rode" asistiraju ostali iz tima i organizatori tv prenosa to posle izbace i sad te pesme nema na snimku. Verovatno je sad problem nekim navijačima na netu objasniti, kao i Noletu, da nije dobro ako nemaš škole, a ni šireg obrazovanja i kulture - bez trunke srama napisao je ideolog Đilasove koalicije.

Poodsetimo, i Velibor Zejak, član Pokreta slobodnih građana, čiji je lider Pavle Grbović, a koji je deo izborne liste Dragana Đilasa "Srbija protiv nasilja", napao je Novaka Đokovića i srpsku Dejvis kup reprezentaciju optuživši ih za ekstremni nacionalizam samo zato što su na teren protiv Velike Britanije izašli uz rodoljubivu pesmu "Veseli se srpski rode". 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike