Danas jedno, sutra drugo: Marinika i Aleksić pokazali pravo lice, ovo je glavni cilj đilasovaca (VIDEO)

23.11.2023

21:05

0

Protesti dela opozicije koji su navodno počeli zbog tragedija u OŠ "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, a zatim u Mladenovcu i okolini početkom maja ove godine, ubrzo su dobili potpuno političku notu

Danas jedno, sutra drugo: Marinika i Aleksić pokazali pravo lice, ovo je glavni cilj đilasovaca (VIDEO)
Copyright ATA Images

Deklarativno nazvani "Srbija pritiv nasilja", protesti su imali zahteve koji su u potpunosti politički obojeni, a na njihovo čelo su stali Miroslav Aleksić, Marinika Tepić i drugi.

U emisiji na Juronjuzu, Aleksić je govorio o tome da do dana današnjeg niko iz opozicije nije uputio telegram saučešća niti posetio porodice stradalih, za koje se navodno borio.

Kada je to uradio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, opozicija je udarila na njega iz sve snage - iako su oni bili ti koji su koristili tragedije za samopromociju, a predsednik je uradio ono što je ljudski i dostojanstveno - obišao porodice, doneo mere u saradnji s Vladom Srbije i upisao se u knjigu žalosti u "Ribnikaru" - zbog čega je posebno bio napadnut.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vladanka (@vladankamalovic)

Za to vreme, opozicija je protestovala, objavljujući "vesele" slike "letovanja" ispred Skupštine Srbije i pretvarajući tragediju u - ličnu korist.

Ovo se nastavilo tako što je opoziciona lista okupljena oko Dragana Đilasa dobila isto ime - "Srbija protiv nasilja", iako ništa nikada nisu uradili za porodice žrtava, osim što su ih koristili za svoju neukusnu kampanju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike