Ministar odbrane i predsednik SNS-a Miloš Vučević u poseti saborcima u Kovačici: Cilj je da do 2027. u Srbiji prosečna plata bude 1.400 evra

18.11.2023

16:54

0

Istakao je i da će penzije pratiti plate

Ministar odbrane i predsednik SNS-a Miloš Vučević u poseti saborcima u Kovačici: Cilj je da do 2027. u Srbiji prosečna plata bude 1.400 evra
Miloš Vučević u Kovačici - Copyright Printscreen/Instagram/milosvucevic

Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević obišao je saborce u Kovačici.

Na druženju u punoj hali, Vučević je naglasio:

- Naš cilj, naša obaveza je da do 2027. u Srbiji prosečna plata bude 1.400 evra, da prosečna penzija i minimalna zarada budu 657 evra. Da penzije prate plate. Penzije ne smeju da zaostaju za platama, i zato posebno želim da se zahvalim penzionerima, svuda, i ovde kod vas u Kovačici. Penzioneri su podneli najveći teret reformi, i najmanje su se bunili, razumeli su zašto se donose takve odluke i stoga mlađe generacije moraju da pokažu solidarnost za sve ono što su stariji uradili za svoju državu - istakao je Vučević i dodao:

 

 

- Hvala i vama damama, ženama. Na sreću više žena podržava našu listu od muškaraca, što je dobro, jer vi žene, naše majke, supruge, sestre, prijateljice, ste racionalnije i odgovornije, lojalnije, nego mi muškarci, i svakako bolje razumete da država nije igračka i da izbori nisu igra, da nekome treba dati državu u ruke da se zaigra.

Žene su prepoznale politiku ove liste, a ako hoćete i država je ženskog roda, i Vojvodina i Kovačica, imamo tu sveto trojstvo, a meni to uliva nadu.
Zato 17. decembra da ubedljivo pobedimo, broj 1 "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane", zbog naše Srbije, zbog svih građana, zbog naše dece, u pobede, do pobede!
Živela Kovačica!
Živela Srbija!”

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike