Predsednik Vučić u poseti manastiru Poganovo: SPC jedan od stubova naše zemlje (VIDEO)

17.11.2023

18:19

0

Predsednik Srbije je objasnio da je u srcu manastira Poganovo osetio puls tradicije, vere i kulture

Predsednik Vučić u poseti manastiru Poganovo: SPC jedan od stubova naše zemlje (VIDEO)
Copyright Printscreen/TikTok

Naša Srpska pravoslavna crkva predstavlja jedan od stubova naše zemlje i zato ćemo uvek čuvati njene, kao i vrednosti svih ostalih tradicionalnih religija, napisano je u objavi novog videa postavljenog na Tiktok nalogu predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

- Bila mi je posebna čast da posetim manastir Poganovo. Ovaj manastir srpske crkve nije samo istorijsko zdanje, već kamen temeljac našeg srpskog identiteta - saopštio je predsednik Vučić na svom Tiktok nalogu "jasamaleksandar".

- Ovo želim da podelim sa vama, jer zajedno možemo uvek da pronađemo snagu za teška vremena -  istakao je predsednik Srbije i dodao da je u srcu manastira Poganovo osetio puls tradicije, vere i kulture.

- Srpska pravoslavna crkva predstavlja jedan od stubova naše zemlje, a naša poruka je da ćemo uvek čuvati vrednosti i njene, kao i svih ostalih tradicionalnih religija - poručio je Vučić.  

Posetu manastiru Poganovo i obraćanje predsednika Vučića možete pogledati u narednom snimku.

 

@jasamaleksandar Naša Srpska pravoslavna crkva predstavlja jedan od stubova naše zemlje i zato ćemo uvek čuvati njene, kao i vrednosti svi ostalih tradicionalnih religija. #manastirpoganovo #jasamaleksandar #srbija🇷🇸 #srbijanesmedastane ♬ original sound - Ja sam Aleksandar

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike