Pokret socijalista: Bjelogrlić da ode u kijevski bunker kod Zelenskog, a da Srbiju ostavi na miru

13.11.2023

12:44

0

"Kada bi Bjelogrlić kao dokazani agresivni siledžija imao priliku da vlada bio bi isti Zelenski, jer obojici zapadne ambasade pišu scenarije"

Pokret socijalista: Bjelogrlić da ode u kijevski bunker kod Zelenskog, a da Srbiju ostavi na miru
Aleksandar Vulin - Copyright Tanjug/Sava Radovanović

Pokret socijalista oglasio se povodom izjave glumca Dragana Bjelogrlića. Naime, on je gostujući na HRT-u izjavio da je Srbija "zverinjak".

Tanjug/Zoran Žestić
 

Saopštenje Pokreta socijalista prenosimo u celosti.

- Nema razlike između Dragana Bjelogrlića i Vladimira Zelenskog. Prebogati prosečni glumci iza kojih stoje tajkuni su neznalice sa napoleonskim kompleksom i rusofobijom koja im ne smeta samo kada se na osnovu Rusije mogu lično zaraditi pare.

Kada bi Bjelogrlić kao dokazani agresivni siledžija imao priliku da vlada bio bi isti Zelenski, jer obojici zapadne ambasade pišu scenarije.

Naredni put kada Bjelogrlić bude vređao Srbe, Srbiju i Rusiju u sred Hrvatske, neka se odrekne najpre srpske publike, budžeta Srbije, ruskih tema i glumaca i neka se pridruži Zelenskom u kijevskom bunkeru zajedno sa svojim tajkunskim sponzorima, a ne da gura Srbe u zapadni rat protiv svojih rođaka i prijatelja - poručili su iz Pokretu socijalista.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike