Irena Vujović najoštrije osudila zverske napade opozicije na Vučića: Ništa im nije sveto, pa ni maloletna deca da bi stigli do fotelja!

08.11.2023

21:26

0

U najprljavijoj kampanji u istoriji Srbije pali su najniže, nasrnuvši na maloletnog sina predsednika države - istakla je ministarka

Irena Vujović najoštrije osudila zverske napade opozicije na Vučića: Ništa im nije sveto, pa ni maloletna deca da bi stigli do fotelja!
Irena Vujović - Copyright TANJUG/ JADRANKA ILIĆ

Potpredsednica Glavnog odbora SNS Irena Vujović najoštrije je osudila beskrupulozne i zverske napade opozicije na predsednika države Aleksandra Vučića, u kojima je ovoga puta meta njegov maloletni sin Vukan.

- Predstavnici opozicije još jednom su pokazali da im u borbi za otimanje vlasti ništa nije sveto. U najprljavijoj kampanji u istoriji Srbije pali su najniže, nasrnuvši na maloletnog sina predsednika države.

Da li je to politika koju nude građanima Srbije? To nikako nije Srbija za koju se zalaže ni predsednik Vučić, ni Srpska napredna stranka.

Dok licemeri kojima su puna usta borbe protiv nasilja koriste decu za obračune sa političkim neistomišljenicima, mi ćemo nastaviti da se borimo kao i do sada - časno, sopstvenim radom za bolju budućnost svih, pa i njihove dece. Srbija ne sme da stane - rekla je Vujović.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Novosti

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike