Vučić o sramnom filmu na N1: "Presuda mora da bude - smrt"

03.11.2023

18:49

0

Šolakova, đilasovska TV N1 emitovala je sinoć skandalozno sraman gebelsovski film u kom su najstrašnije napali predsednika Srbije

Vučić o sramnom filmu na N1: "Presuda mora da bude - smrt"
Copyright Printscreen/ Al Jazeera Balkans

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić  gostovao je večeras u Nacionalnom dnevniku televizije Pink gde se osvrnuo na film koji je sinoć prikazan na televiziji N1.

Šolakova, đilasovska TV N1 emitovala je sinoć skandalozno sraman gebelsovski film u kom su najstrašnije napali predsednika Srbije Aleksandra Vučića!

Kada je u pitanju sraman film N1 protiv njega, predsednik kaže da je loše što je napravljena atmosfera u kojoj je sve dozvoljeno.

Foto: Printskrin TV Pink
 

- Dobili su zadatak da ocrne Vučića, ovakvo suđenje nije zabeleženo ni 1945. i 1946. godine, jer nemate pravo da kažete nijednu reč, a izneli su brojne laži, kao to da ću da priznam nezavisno Kosovo ili uvedem sankcije Rusiji, film je tempiran da se lista "Srbija ne sme da stane" unizi - rekao je predsednik.

Vučić je, komentarišući film, rekao da je najlakše biti ubedljiv u osudi prazne stolice, dodaje da je lakše udarati u džak u boksu, kada nema ko da vam odgovori na udarce.

- Ovde nema druge strane, što nije demokratski niti je fer, a ne razumem ni smisao. Ako hoće da nekoga satru, neka kažu da im je to cilj. Oni iznose optužnicu, donose presudu, sude mi za nešto u vreme kada čak nisam ni imao nikakve veze sa događajima u političkom životu stranke. Oni pojma nemaju šta pričaju, dobili su zadatak da moraju da me ocrne i sada izmišljaju i pišu šta žele, a presuda mora da bude na smrt - rekao je Vučić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike