Nasilje nad ženama promovisano u Đilasovom rijalitiju, a koalicija "Srbija protiv nasilja" protiv onoga što je uveo njihov predvodnik

07.11.2023

19:27

0

Deo opozicije u poslednjih nekoliko meseci aktivno priča o zabrani rijaliti programa

Nasilje nad ženama promovisano u Đilasovom rijalitiju, a koalicija "Srbija protiv nasilja" protiv onoga što je uveo njihov predvodnik
Đilas i njegov projekat "Veliki Brat" - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Ko o čemu u poslednjih nekoliko meseci - deo opozicije o zabrani rijaliti programa.

Oni su, naime, zavrteli priču da je za maltene sve loše što se dogodi u Srbiji kriv ni manje ni više nego - rijaliti program. Među najglasnijima zagovornicima te teze ima i onih iz Stranke slobode i pravde, koju vodi Dragan Đilas.

S tim u vezi, dok se koalicija pod nazivom "Srbija protiv nasilja" kune u to kako će ugasiti rijaliti programe kada dođu na vlast, ono što uvek valja imati na umu jeste da tu koaliciju predvodi lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas - vlasnik produkcijske kuće Emotion koja je od novca građana emitovala rijaliti "48 sati svadba" u udarnom terminu na RTS-u.

Naime, u jednoj epizodi tog rijaliti programa buduća mlada priznaje da je suprug redovno tuče, dok se voditeljka osmehuje a nasilni suprug kroz smeh "pojašnjava": "To je mali šamarčić, malo sam je tukao, nisam je baš ubijao!"

 

 

Ovo je jasan pokazatelj da je srpski narod svojim parama tada plaćao Đilasov rijaliti na RTS, kako bi gledali promociju nasilja nad ženama.

U svemu tome kontradiktorna je činjenica da iz Đilasove stranke zahtevaju da se ukine nešto što je u Srbiji patentirao upravo Đilas.

Podsećanja radi, baš on je 2006. godine doveo u našu zemlju "Velikog brata", koji se emitovao u udarnom terminu, na televiziji sa nacionalnom frekvencijom. Tada je na tome zgrtao veliki novac, nije bio tobože zabrinut za to kako rijaliti program utiče na društvo... Ali ni s druge strane nije imao nikog ko je tražio zabranu takvog programa, koji nije lokalni fenomen, nije srpski izum već postoji svuda u svetu i vrlo je popularan.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike