Karleuša o manipulaciji i licemerju opozicije: "Koristite mrtvu decu u svoje političke svrhe - nema dalje!"

07.11.2023

16:08

0

Nakon što je predstavljena lista "Srbija protiv nasilja" istina je izašla na videlo, i sada je svima jasno da je sve vreme reč o političkom projektu Dragana Đilasa

Karleuša o manipulaciji i licemerju opozicije: "Koristite mrtvu decu u svoje političke svrhe - nema dalje!"
Copyright Pink TV

Pevačica Jelena Karleuša oglasila se na društvenoj mreži Instagram i raskrinkala opoziciju.

 Pokazala je njihovo licemerje rečima da oni koriste mrtvu decu u svoje političke svrhe!

- Mooolim?!? Nazvali ste svoju političku koaliciju za izbore "Srbija protiv nasilja"?! Jel vi mene za*ebavate?! Odakle vam pravo da prisvajate taj naziv u političke svrhe? Koga ste pitali?! To je bio naziv okupljanja naroda koji nije imao nikakvu političku konotaciju i koji je izašao na ulicu da pokaže jedinstvo i solidarnost u tragediji - ne da vas podrži! - napisala je Karleuša i dodala:

Foto: Printscreen/ Instagram/ karleusastar
 

 

- Cela Srbija je protiv nasilja, ali nije za vas! Kao žena i majka vam kažem - sram vas bilo. Da koristite mrtvu decu u svoje političke svrhe?! Pa nema dalje. Rođaci, ako vi preko leševa dece gazite do cilja, kako bi tek zemlju vodili?!? Kao Beograđanka kažem, posle ovog će ku*ac bilo ko i u Beogradu i bilo gde za vas da glasa! Narod ovo mora da kazni! Fuj! - završila je pevačica.

Nakon što je predstavljena lista "Srbija protiv nasilja" istina je izašla na videlo, i sada je svima jasno da je sve vreme reč o političkom projektu Dragana Đilasa. 

Na taj način lideri NATO opozicije su  zloupotrebili ubistva dece, najstrašniju tragediju i bol iskoristili su za političarenj

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike