Gaga Antonijević odgovorio na licemerne izjave Bjelogrlića: On je prototip nasilnika, narod nije lud da sluša takvu bitangu!

07.11.2023

15:17

0

Dragan Bjelogrlić je poznata jedna korupcionaška bitanga i nasilnik - poručio je režiser

Gaga Antonijević odgovorio na licemerne izjave Bjelogrlića: On je prototip nasilnika, narod nije lud da sluša takvu bitangu!
Predrag Gaga Antonijević - Copyright Promo/Telekom Srbija

Proslavljeni reditelj Predrag Gaga Antonijević, na koga je zverski nasrnuo promoter opozicije Dragan Bjelogrlić u foajeu niškog hotela "Ambasador" u avgustu 2021, oglasio se povodom licemerne izjave glumac Srbiju uporedio sa zverinjakom.

- Dragan Bjelogrlić je poznata jedna korupcionaška bitanga i nasilnik. Poznat je po tome što je u više navrata, zajedno sa bratom, prebijao kolege i zatim je stalno pritiscima i korupcijom pokušavao da dođe do sredstava u Filmskom centru Srbije. On je odavno trebao već zbog korupcije da bude osuđen, a sada uzima sebi za pravo da drži predavanja protiv korupcije i protiv nasilja, iako je sam više nego prototip svega toga i to samo kod normalnog sveta može da izazove gađenje - navodi Antonijević za Informer.

Prema njegovim rečima, građani "nisu ludi da slušaju takvu bitangu".

- Ono što mene čudi je npr. uvaženi akademik i profesor Kostić koji, vidim, sedi pored njega i protestvuje protiv čega god. On mi je lično u Maderi, nakon onoga kad me je Bjelogrlić tukao, prišao i svašta govorio o Bjelogrliću da je isto bitanga i svašta, a sada mirne savesti sedi pored njega. Izgleda da ih mržnja prema Vučiću sve može da ujedini. Ja tu ni "m" od morala tu ne vidim u celoj toj grupi ljudi koji prihvataju da sa Bjelogrlićem protestvuju zajedno protiv nasilja. Bitanga izvrće ponovo i laže i to nije odbrana nikakve časti, jer ne može čovek da ima čast koji napada sa leđa - dodao je proslavljeni reditelj.

Printscreen
 

Podsetimo, Bjelogrlić je danas tokom predstavljanja teksta ProGlas pokušao da sebe predstavio kao velikog pravednika i protivnika nasilja, zaboravljajući na brutalno prebiganje režisera Gage Antonijevića. 

- Ja sam došao danas ovde, zajedno s ovim ljudima, da kažem da ne želim da živim u zverinjaku. Želim da živim u normalnoj Srbiji - rekao je Bjelogrlić i dodao:

- Došao sam ovde danas da kažem "ne" nasilju, došao sam da kažem "ne" ovoj stvarnosti koju nažalost živimo.

Međutim, potrebno je da samo malo zagrebemo u njegovu prošlost i uvidimo ko je zapravo nasilnik.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike