Opštinski odbor SNS Novi Beograd oštro osuđuje napade na predsednika Vučića i njegovu porodicu

04.11.2023

00:06

0

SNS je u protekloj deceniji postigao značajan napredak u razvoju infrastrukture i zapošljavanju, što je dokaz naše posvećenosti blagostanju građana.

Opštinski odbor SNS Novi Beograd oštro osuđuje napade na predsednika Vučića i njegovu porodicu
Stevo Marušić, SNS Novi Beograd - Copyright Privatna arhiva

Predesdnik Opštinskog odbora SNS Novi Beograd - Stevo Marušić izdao je saopštenje u kome se oštro osuđuje  napad na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovu porodicu.

Saopštenje prenosimo u celosti:

"Opštinski odbor Srpske napredne stranke Novi Beograd, oštro osuđuje napade na predsednika Aleksandra Vučića i njegovu porodicu. Osuđujemo i opoziciju za korišćenje neprimerenih metoda u političkoj borbi umesto predstavljanja konkretnih programa za napredak Srbije. Izborni uspeh se zasniva na realnim rezultatima, a ne na širenju laži i mržnje.

Opozicija pokazuje da je ne samo nedostojna učešća u demokratskom diskursu, već i kontraproduktivna za politički život naše zemlje. Pozivamo ih da predstave svoje planove za budućnost, umesto napada na porodicu predsednika Vučića.

SNS je u protekloj deceniji postigao značajan napredak u razvoju infrastrukture i zapošljavanju, što je dokaz naše posvećenosti blagostanju građana. Želimo da potvrdimo i našu nepokolebljivu posvećenost politici koja ima za cilj prosperitet i unapređenje kvaliteta života svakog pojedinca u našoj zemlji. Uvereni smo da će naša neprestana borba za bolju budućnost Srbije biti prepoznata i podržana od strane građana, i zato ostajemo posvećeni našim ciljevima. Srbija mora nastaviti svoj put napretka i razvoja. Srbija ne sme da stane."ž

Bonus video:


Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike