Predsednik Vučić o sramnom napadu sa tajkunske TV: Mi smo jaka porodica, naučili smo da trpimo udarce, ali pobedićemo i to ubedljivo

03.11.2023

18:35

0

Autor: N.P.

Predsednik Srbije govorio je o predstojećim izborima i prljavoj kampanji koju tajkunski mediji vode protiv njega

Predsednik Vučić o sramnom napadu sa tajkunske TV: Mi smo jaka porodica, naučili smo da trpimo udarce, ali pobedićemo i to ubedljivo
Copyright Foto: Printskrin TV Pink

Prvi put, predsednik Aleksandar Vučić govorio je o opštoj harangi i hajci koja se vodi protiv njega od strane političke grupe Srbija protiv nasilja, N1 i Danasa, javno vređajući i članove njegove porodice.

- Najpre bih se osvrno da je danas šest meseci od strašne tragedije u Ribnikaru, i isto tako u Duboni i Orašju, pa bih da još jednom izjavim saučešće svim porodicama stradalih - rekao je predsednik.

On se osvrnuo na ostavku Aleksandra Vulina.

Foto: Printskrin TV Pink
 

- Želim da mu se zahvalim na doprinosu koji je dao za očuvanje naše zemlje. Vulin je moj prijatelj i kažem, od početka, kada je stupio na tu funkciju bilo je mnogo pritisaka na njega. Nije kraj života, ali nije ni kraj uspeha - objasnio je Vučić.

Predsednik je komentarisao i izjave Zorane Mihajlović o ostavci Vulina.

- Pre svega, rekao bih da Vulin nije ničiji agent, za razliku od nekih. Radio je svoj posao časno. On nikada nije bio ruski agent, da li je više voleo Rusiju od Engleza, Nemaca nije sporno, ali da je radio nešto protiv Srbije, to nije nikada.

Vučić se osvrnuo na film koji su tajkunski mediji sinoć pustili, a u kome se napada predsednik i njegova porodica.

Foto: Printskrin TV Pink
 

- Najlakše je biti ubedljiv u osudi prazne stolice. Kada nema druge strane, lako je napadati. To niti je demokratski, niti je fer. Ako hoćete da idete do kraja, da nekoga satrete, okej, kažite da je to cilj. Da sudite stolici, da iznosite optužnicu, da donosite presudu, a da mi sudite i onda kada se nisam bavio politikom. Ovaj film je bio tempiran da se pusti baš na početak kampanje. Pogledajte samo ko su sagovornici. Vesna Rakić Kojadinović, koja se čudom čudi, kakav sam ja, a ja i dalje čuvam indeks u kome mi je ona upisala desetku.

Počela je organizovana prljava kampanja sinoć.

- U 8 su pustili film, a onda su pustili vest u kojoj se kaže, pokvaren, i tako nešto, Napisali su nešto, ko je čovek za kojeg je Vučić demantovao da mu je otac. Strašna prljava igra. Pozvao sam oca da vidim šta rade, pa mi je rekao da su legli. Čuo sam se sa njim oko 11 i 15, malo sam se time bavio. Gledao sam da ne budu previše povređeni. Oni su spremni da sruše sve porodice u Srbiji, a ne samo moju. Kada na to sve dodate činjeniu da ništa drugo ne možete da čujete , vi u stvari shvatate da ne postoji ništa sem mržnje, oni se kreću u krugovima mržnje.

Predsednik je istakao da ima jednu važnu vest za građane.

- Ukupan nivo investicija u ovom trenutku je 3 milijarde i 792 miliona evra za nekih 7 posto više nego što je bio rekordne, prošle gpdine. To su vesti koje znače za ljude. Želim da kažem da ćemo krajem novembra i početkom decembra korisnicima socijalne pomoći isplatiti 10.000 dinara, i osobama korisinicma brige i nege isto 10.000 dinara. To su vesti za građane. Probaću da se posvetim tome da lečimo svu decu, da nabavimo lekove za svu decu sve lekove koji su potrebni. Bićemo možda i prva zemlja koja će lečiti svu decu. Mislim da oko dece treba da se ujedinimo i da to radimo. Ako budemo imali ovakvu rast, mislim da ćemo uspeti u tome. Hoću na kraju da se zahvalim svim ljudim akoji su teško podneli ove napade, koji su se uplašili kako ćemo da reagujemo. Mi smo jaka porodica, naučili smo da trpimo udarce, čuvaćemo obraz i onih koji u tim napadima učestvuju. Pobedićemo, pobedičemo ih sve zajedno i to ubedljivo.

Foto: Printskrin TV Pink
 

Podsetimo, Šolakova, đilasovska TV N1 emitovala je sinoć skandalozno sraman gebelsovski film u kom su najstrašnije napali predsednika Srbije Aleksandra Vučića!

Na prvi dan predizborne kampanje prikazan je "dokumentarac" "Ja, Aleksandar. Državni gambit", u kome se Vučić optužuje za stvari sa kojima nema ama baš nikakve veze - i za sukob Vojislava Šešelja sa studentima s početka devedesetih, kada sadašnji predsednik nije bio u politici, i za ubistvo Slavka Ćuruvije, a ponovljene su i stare, mnogo puta demantovane laži o tome da se Vučić radovao kada je Đinđić ubijen, da je nosio snajper iznad Sarajeva, da je umešan u kriminal i da štiti 'mafijaše'.

Optužili su šefa države i za to što pobeđuje na izborima, jer je kao previše 'vlastoljubiv', a jako su mu zamerili i to što se izborne liste nazivaju po njegovom imenu (samo nisu objasnili kako to on tako najgori na svim izborima pobeđuje njih najbolje i najlepše!?!).

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike