"Ponosan sam na svog oca!": Predsednik objavio video posle brutalne kampanje protiv njega i njegove porodice (VIDEO)

03.11.2023

12:12

0

On se obratio zajedno sa svojim ocem, koji je bio poslednja meta medija bivšeg režima

"Ponosan sam na svog oca!": Predsednik objavio video posle brutalne kampanje protiv njega i njegove porodice (VIDEO)
Predsednik Vučić sa ocem - Copyright Foto: Printscreen/Instagram/@buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti nakon užasnih napada na njegovu porodicu, preko svog Instagram profila.

On se obratio zajedno sa svojim ocem, koji je bio poslednja meta medija bivšeg režima.

- Poštovani građani, kada sam raspisivao izbore zamolim sam sve aktere da učestvuju u fer utakmici. Da se nadmeću programima i planovima.

Ponosan na svog oca

- Nažalost, kampanja je krenula uvredama i napadima kakve nismo videli mnogo godina, i šire. Ali, oni političari koji su preko svojih medija sinoć pokušali da napadnu porodicu Vučić, nisu napali samo moju majku i oca, već svaku porodicu u Srbiji - rekao je predsednik i dodao:

- Oni žele uništenje Srbije i svih porodica, onako kako su uništavali Srbiju. Ja sam ponosan na svog oca, mnogo sam od njega naučio, i na svoju majku, i znam koliko je časna. Moj otac je Anđelko, i sačuvaćemo Srbiju od vas progonitelja koji biste da srušite Srbiju - rekao je Vučić.

- Ponosan sam na svog oca! - napisao je predsednik na svom Instagram proflu.

 

 

Podsetimo, televizija N1 objavila je sinoć film "Ja Aleksandar: državni gambit" u kojem su na najstrašniji način izvređali predsednika Srbije, ali i njegovu porodicu.

Tajkunski mediji ovoga puta su prešli sve granice, nakon što su objavili nakaradnu vest pod naslovom - "Albanac u Beogradu": Ko je Fahri Musliu, za koga Vučić govori da mu nije otac?

Lažima koje su plasirali uvredili su i majku predsednika Srbije, ženu od 79 godina.

Ovo je nažalost samo poslenja u nizu uvreda na račun predsednika Vučića. Na nišanu medija pod kontrolom bivšeg režima neretko su se nalazili članovi porodice predsednika Srbije. Iako za svoje tvrdnje nikada nisu imali dokaze, redovno su objavljivali laži u uvrede na račun porodice Vučić, sa ciljem destabilizacije zemlje i predsednika Srbije.

Od napada tajkunskih medija nisu bila pošteđena ni deca predsednika Vučića.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike