Miloš Vučević o sramnoj kampanji tabloida "Danas": Očekuje nas takmičenje u beščašću

03.11.2023

12:33

0

U istom danu, naime, kada se na TV sekciji medijskog konglomerata Đilas-Šolak emituje film dostojan Gebelsa, u kome o predsedniku Srbije govore isključivo osvedočeni srbomrsci, njihov niskotiražni tabloid "Danas" ide korak dalje i uličarski, bedno vređa roditelje Aleksandra Vučića

Miloš Vučević o sramnoj kampanji tabloida "Danas": Očekuje nas takmičenje u beščašću
Copyright Printscreen/Twitter/Danas ATAImages/Miloš Tešić

Predsednik SNS Miloš Vučević reagovao je na sramni tekst lista "Danas" poručujući da nas tek očekuje takmičenje u beščašću.

- Već prvog dana izborne kampanje možemo da se uverimo u to na šta će ona zapravo ličiti i sa kakvim odsustvom bilo kakvih skrupula joj "gospodari opozicije" Đilas i Šolak pristupaju. U istom danu, naime, kada se na TV sekciji medijskog konglomerata Đilas-Šolak emituje film dostojan Gebelsa, u kome o predsedniku Srbije govore isključivo osvedočeni srbomrsci, njihov niskotiražni tabloid "Danas" ide korak dalje i uličarski, bedno vređa roditelje Aleksandra Vučića. Nema nikakve sumnje da će u narednih mesec i po dana biti nastavljeno svojevrsno takmičenje u beščašću između svih tih medija koje povezuju isti ljudi, isti kapital i isti prezir prema sopstvenom narodu.

Vučević ističe da će se sve jasno videti na kraju.

- Još puno puta će nas uveriti u to da dno zapravo ne postoji, beskrajno se odbijajući o ivice zdravog razuma i elementarnih obzira, ali upravo to potcenjivanje sopstvenog naroda i vrednosti koje baštinimo će biti razlog njihovog neuspeha. No, neka oni samo rade svoj posao, a na nama je da se ozbiljnim, odgovornim i vrednim radom pobrinemo da Srbija ne stane i nastavi da pobeđuje svojom ekonomijom, kulturom, sportom, u miru i saradnji sa svima. Živela Srbija! - poručio je Vučević.

 

 

Podsetimo, i predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti nakon užasnih napada na njegovu porodicu, preko svog Instagram profila.

 

 

On se obratio zajedno sa svojim ocem, koji je bio poslednja meta medija bivšeg režima.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike