Đilasov pakleni plan za prevaru građana: Evo zašto je Vladimir Obradović kandidat NATO opozicije za gradonačelnika (VIDEO)

28.10.2023

15:12

0

Pošto većina građana nije čula za ovog kandidata, svi se sa pravom pitaju zašto baš on, zašto se Đilas sam nije kandidovao za gradonačelnika

Đilasov pakleni plan za prevaru građana: Evo zašto je Vladimir Obradović kandidat NATO opozicije za gradonačelnika (VIDEO)
Ilustracija - Copyright A.K./ATAImages/Amir Hamzagić Profimedia

Ko šta radi u poslednje vreme, Dragan Đilas samo misli o tome kako da prevari građane Srbije ne bi li se ponovo dočepao vlasti na izborima u decembru.

U javnosti se pre nekoliko dana pojavila informacija da će kandidat Đilasove NATO opozicije za gradonačelnika Beograda biti Vladimir Obradović.

On je široj javnosti nepoznata osoba, a dolazi iz  Đilaosve SSP.

Foto: Printskrin
 

Pošto većina građana nije čula za ovog kandidata, svi se sa pravom pitaju zašto baš on, zašto se Đilas sam nije kandidovao za gradonačelnika.

E baš u tome i jeste Đilasova fora, tačnije pakleni plan, kojim misli da prevari građane.

Taj plan razotkrio je proopozicioni analitičar Nikola Perun.

- To je pametno što se on sklonio. On nema preveliku popularnost među građanima, ali sam siguran da sutra neće dozvoliti da ne odlučuje ni o čemu u gradu u kojem je dugo i on sam bio gradonačelnik - rekao je Perun.

Postavljajući anonimusa koji u potpunosti zavisi od njega Đilas ima nameru da ponovo upravlja Beogradom, ali ovaj put kao siva eminencija. A zašto kao siva eminencija?

Pa zato što građani vrlo dobro pamte period njegove vlasti Beogradom, pamte kakvo je tada rasulo bilo, pamte da je punio svoje džepove, a grad uništavao. Baš zato i ne sme da izađe svojim imenom i prezimenom pošto bi doživeo debakl. Baš zato je morao da skuje ovaj plan.

Dakle, glas za Vladimira Obradovića je glas za Dragana Đilasa koji nema hrabrosti da pod svojim imenom i prezimenom izađe na izbore.

ATAImages/Mateja Stanisavljević
 

Nudi da vrati penzije, a pokradenih 619 miliona ne vraća?

Kao što smo već pisali, još jedan Đilaosv plan za prevaru građana Srbije, jeste plan o vraćanju penzija, kako on kaže.

Ovaj put je Đilas kao "spasonosno rešenje'' u skladu sa metodom kako mali Perica zamišlja politiku, ponudio građanima Srbije, verovali ili ne, čarobni kalkulator koji će svima nama da reši sve probleme!

Dragan Đilas je najavio da će se na sajtu njegove Stranke slobode i pravde uskoro naći kalkulator koji će svakom građaninu u Srbiji moći da pokaže "koliko para će mu država vratiti kada se vlast promeni''. Najavio je da će biti "vraćene penzije građanima kojima su one smanjene ili zamrznute odlukom Vlade Srbije 2014. godine''.

Printscreen Instagram/SSP
 

Zaboravio je Dragan Đilas da su i plate i penzije sada veće nego 2014. godine, pa ostaje nejasno šta bi on to vratio. Da ne govorimo o eri pre te 2014. godine, kada je on vršio vlast i kada su i plate i penzije bile višestruko manje nego danas, a samo je bila veća stopa nezaposlenosti.  

Dakle, Đilas nudi da vrati penzije, a to što je ukrao 619 miliona, to ne pomišlja da vraća.

Koliko daleko ide njegov bezobrazluk i smejanje u lice građanima, govori i podatak da je javno priznao da ima tih 619 miliona evra.

 

 

- Te stvari koje oni pominju već sam odgovorio, i za 619 miliona evra. To su prihodi firme u prethodnih 10 godina na koje plaćam porez. Ja se ponosim time - rekao je Đilas na tajkunskoj televiziji.

Prosto, radi se o iznosu koji se dobije zbrajanjem finasijskih rezultata njegovih firmi u navedenom periodu dok je bio na vlasti, a što je javni podatak koji svako može da izračuna, ako je zainteresovan. 

Dok je bio uspešan biznismen, kao direktor Narodne kancelarije, Ministar za Nacionalni investicioni plan, a najviše kao gradonačelnik, proslavio se uzaludnim i bahatim trošenjem novca koristeći sve što je mogao kako bi se taj novac prelio u privatne džepove.  

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike