Dvojac bez kormilara! Aleksić psovao Mariniku u Skupštini, a sada će zajedno nositi Đilasovu listu?!

25.10.2023

18:50

0

Jasno je da u raštimovanoj opoziciji nema nikakvih principa

Dvojac bez kormilara! Aleksić psovao Mariniku u Skupštini, a sada će zajedno nositi Đilasovu listu?!
Copyright ATA Images

Tajkun Dragan Đilas, sponzor bezidejne srpske opozicije, isturiće Mariniku Tepić i Miroslava Aleksića za nosioce liste na parlamentarnim izborima koji će se održati 17. decembra.

Kako uveliko pišu tajkunski mediji, prozapadna opozicija (stranke bivšeg režima, ko je rekao DOS?, prim. aut.) koja je mesecima lešinarila na tragedijama u OŠ "Vladislav Ribnikar" i Mladenovcu organizujući takozvane proteste protiv nasilja, trebalo bi da zajednički nastupi na izborima, a glavne vedete biće upravo Tepićeva i Aleksić.

A.K./ATAImages
Marinika Tepić

Ono što se, suvišno je istaći, ne može pročitati na tajkunskim medijima je da su Tepićeva i Aleksić u prošlosti imali turbulentan odnos koji je kulminirao psovanjem u sali Narodne skupštine.

Teške reči Aleksića na račun Tepićeve, kako je tada tvrdila potpredsednica SSP, odjeknule su srpskim parlamentom tokom konstitutivne sednice.

Iz Aleksićeve tadašnje partije - Narodne stranke, žestoko su demantovali da je Aleksić opsovao Tepićevu, ali je ona ostala pri svojim tvrdnjama.

Antonio Ahel/ATA Images
Miroslav Aleksić

- Gospodine Gajiću, desilo se i istina je. To što vi niste čuli, jer sedite u poslednjoj klupi pet redova dalje, ne menja stvar. Reči kojima mi se obratio Miki Aleksić pred više svedoka, ispod su svakog nivoa. Posebno što smo nas dvoje uvek dobro sarađivali. Verujem da ćemo i ubuduće - napisala je svojevremeno Tepićeva odgovarajući nekadašnjem Aleksićevom saborcu Vladimiru Gajiću.

Imajući sve ovo u vidu, jasno je da u raštimovanoj opoziciji nema nikakvih principa - zapravo postoji samo jedan princip: sve će uraditi samo da se domognu fotelja i nastave sa pustošenjem Srbije.

Podsetimo, Tepićeva je danas napravila skandal u srpskom parlamentu pošto je u skupštinu unela stiropornu maketu Dragana Đilasa.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike