Marinika Tepić ne prestaje da pravi skandale! Nasilno pokušava da unese Đilasa u Skupštinu - reagovalo obezbeđenje (VIDEO)

25.10.2023

12:39

0

Tepić se svađala sa obezbeđenjem, a tu su bili i novinari N1, koji su to sve to podržali

Marinika Tepić ne prestaje da pravi skandale! Nasilno pokušava da unese Đilasa u Skupštinu - reagovalo obezbeđenje (VIDEO)
Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Današnje zasedanje Skupštine  pretvorilo se u neobičnu dramu kada je poslanica Marinika Tepić pokušala da unese stiropornu maketu Dragana Đilasa u salu.

Na snimku koji su brzo postali predmet rasprave, vidi se kako je obezbeđenje brzo reagovalo i zaustavilo je Tepićku dok je pokušavala da uđe u zgradu Skupštine. 

 

 

Na maketi je pisalo "Sve je mega super, svi ste normalni, sjajni ste"

Tepić se svađala sa obezbeđenjem, a tu su bili i novinari N1, koji su to sve to podržali. 

- Marinika Tepić ponovo pravi skandal, želi da unese maketu Dragana Đilasa. Tu se svađa sa obezbeđenjem, tu su Tepićeva i oni njeni novinari, prave skandal u Skupštini - čuje se na snimku glas Dejan Bulatovića nekadašnjeg člana opozicione koalicije "Zajedno", a sada samostalnog poslanika.

Deo srpske opozicije nedavno je takođe napravio svojevrstan skandal!

U danu kad se raspravljalo o rebalansu budžeta kojim se određuje novčana pomoć majkama dece do 16 godina starosti, povećanje penzija, plata, lečenje dece obolele od retkih bolesti i mnogi drugi predlozi zakona, opozicioni poslanici zviždali su u pištaljke i lupali po stolovima, u čemu je prednjačila upravo Marinika Tepić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike