Jovanović narod ne može da prevari, oni znaju kakav je njegov odnos prema KiM: Petković odgovorio predsedniku DSS

22.10.2023

17:11

0

Jedini koji bi trebalo da snose odgovornost pred građanima Srbije na sledećim izborima su oni koji su do 2012. godine najzaslužniji za potpisivanje jezivih sporazuma

Jovanović narod ne može da prevari, oni znaju kakav je njegov odnos prema KiM: Petković odgovorio predsedniku DSS
Copyright Tanjug/Rade Prelić

Član Predsedništva SNS Petar Petković odgovorio je predsedniku Demokratske stranke Srbije Milošu Jovanoviću.

Odgovor Petra Petkovića prenosimo u celosti:

"Kako Aleksandar Vučić da odgovara za nešto što nije potpisao? To je prosto pitanje koje treba postaviti novom Đilsovom portparolu Milošu Jovanoviću koji mu se svesrdno nudi za koalicije iz računa, a sve preko leđa našeg naroda sa Kosova i Metohije.  

Ovakvo “neznanje” i manipulisanje javnosti nisu svojstveni profesoru fakulteta, stoga je očigledno reč o svesnom obmanjivanju i izvrtanju činjenica zarad političke koristi i napada na predsednika Vučića. Međutim, jefitini pokušaji dezavuisanja građana Srbije po pitanju KiM neće proći, jer naš narod dobro zna da je glas za Miloša Jovanovića glas za Dragana Đilasa koji je besramno predlagao iseljavanje Srba sa KiM.

Na posebnoj sednici Narodne skupštine na temu KiM Aleksandar Vučić im je nebrojeno puta ponovio da ne dolazi u obzir priznanje lažne države i članstvo tzv. "Kosova" u sistem UN, ali to pripadnika Đilasove šeste kolone ne sprečava da dobro poznatim lažima, putem tajkunskih medija i to dok je naša država pod udarima spolja, narušava srpsko jedinstvo i nastoje da slabe našu pregovaračku poziciju.

Jedini koji bi trebalo da snose odgovornost pred građanima Srbije na sledećim izborima su oni koji su do 2012. godine najzaslužniji za potpisivanje jezivih sporazuma koji su išli na ruku Albancima u Prištini, ali i za ekonomski krah srpske države koji je doveo do uništavanja srpskog faktora na Balkanu. Srpski narod na KiM najbolje je ocenio katastrofalni odnos Miloša Jovanovića prema KiM, te je shodno tome ostao bez odbora i bez bilo kakve podrške u našoj južnoj pokrajini.  

Ne možete narod da prevarite, a naš narod dobro zna da jedino Aleksandar Vučić može da garantuje da ćemo sačuvati Srbiju od antidržavnih rasipnika i da ćemo sačuvati Kosovo i Metohiju u sastavu države Srbije, što potkrepljuju i rezultati u vidu 28 zemalja koje su isključivo zahvaljujući Vučiću povukle priznanje lažne države". 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike