Funkcioner DS otkrio: Đilas novcem i medijima kupuje male opozicione igrače poput Ćute koji su pali na njegove nepristojne ponude!

21.10.2023

12:45

0

Kampanja još nije ni počela, a opozicionari se uveliko posvađali

Funkcioner DS otkrio: Đilas novcem i medijima kupuje male opozicione igrače poput Ćute koji su pali na njegove nepristojne ponude!
Dragan Đilas - Copyright ATAImages/Mateja Stanisavljević

Predsednik Resornog odbora za obrazovanje Demkratske stranke Goran Radojev poručio je putem mreže Iks da lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas novcem i medijima kupuje male opozicione igrače koji, zaneseni, padaju na njegove nepristojne ponude.

- Dragan nekim malim i novim pokretima ponudi više nego što imaju, a Ponošu i DS-u nepristojnu ponudu. Dragan ima novac i medije, neki se zanesu tom ponudom. I onda se Ponoš i DS proglase za rušitelje jedinstva opozicije. Ovo je sve bilo očekivano - poručio je ovaj funkcioner DS na mreži X.

Jasno da je Radojev pod ovim „malim igračima koji su pali na Đilasovu nepristojnu ponudu“ misli na lažnog ekologa Aleksandra Jovanovića Ćutu.

Podsetimo, generalni sekretar Demokratske stranke Dušan Kostadinović, koji je ovlašćeni pregovarač stranke, napustio je sastanak opozicije na kome se razgovaralo o zajedničkoj listi na izborima.

Kostadinović je izjavi za tajkunski portal Nova S rekao da je „u ime Demokratske stranke predložio dogovor prema kom bi svaki akter u koaliciji pojedinačno imao veći broj mandata od onog koji trenutno ima“.

- Taj predlog nije usvojen, a na stolu je ponuda koja je po mom mišljenju neprihvatljiva i uvredljiva. Uz dužno poštovanje prema svakom ko se suprotstavi mafijaškom režimu, ne mogu da prihvatim ponudu prema kojoj Ćuta više doprinosi našoj zajedničkoj borbi od čitave Demokratske stranke - rekao je Kostadinović.

Kampanja još nije ni počela, a opozicionari se uveliko posvađali.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike