Idu ulicom naoružani do zuba: Pojavili se snimci brutalne akcije tzv. kosovske policije u Mitrovici i Zvečanu! (VIDEO)

11.10.2023

14:39

0

Autor: I.K.

Snimci svedoče kako Kurtijevi specijalci naoružani do zuba idu ulicom, dok građani mirno prolaze

Idu ulicom naoružani do zuba: Pojavili se snimci brutalne akcije tzv. kosovske policije u Mitrovici i Zvečanu! (VIDEO)
Copyright Printscreen/Youtube/Kosovo Online

Pripadnici specijalnih jedinica tzv. kosovske policije danas su na više lokacija u Severnoj Mitrovici i Zvečanu izvršili pretres, ali nije poznato kojim povodom.

Specijalci su prvo, svedoče žitelji, upali u jedan stan u blizini bolnice u Severnoj Mitrovici, kao i u jedan objekat u Bošnjačkoj mahali. Akcija nije dugo trajala, ubrzo su se nakon pretresa povukli, ali je ostalo nejasno šta je bio povod za akciju pretresa.

Ubrzo posle ove akcije pojavili su se i snimci koji svedoče kako Kurtijevi specijalci naoružani do zuba idu ulicom, dok građani mirno prolaze.

Podsetimo, ranije danas u Leposaviću je uhapšen Srbin M. M. (34), a policija je izvršila i pretres njegove porodične kuće u potrazi za oružjem. On je priveden, navodno, jer je na društvenim mrežama, nepoznato kada, objavio fotografiju sa oružjem u rukama. Njegova supruga, sa kojom ima petoro dece, ispričala je kako su specijalci upali, rekli joj da skloni decu, a onda su pretresali kuću. Otišli su praznih ruku.

Takođe, još sinoć je policija upala u jedan objekat u Leposaviću koji se nalazi u blizini hale sportova gde su navodno tražili oružje. Tom prilikom zaplenili su nekoliko vozila "civilne zaštite", ali oružje nisu našli. 

Srbin uhapšen na Merdaru, pod navodnom optužbom za ratni zločin, pušten je danas iz pritvora, a momentalno puštanje na slobodu je naložilo specijalno tužilaštvo tzv. Kosova.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike