Uhapšen još jedan Srbin na KiM: Kurtijevi policajci upali u kuću, rekli ženi da skloni decu

11.10.2023

11:29 >> 11:36

0

Autor: I.K.

Privedeni M.M. živi u kući koju je za njegovu porodicu izgradila Kancelarija za KiM, jer on, supruga i petoro dece žive od socijalne pomoći

Uhapšen još jedan Srbin na KiM: Kurtijevi policajci upali u kuću, rekli ženi da skloni decu
Tzv. kosovska policija - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Specijalci tzv. kosovske policije priveli su danas u Leposaviću još jednog Srbina, M.M. (34), i tom prilikom izvršili pretres njegove porodične kuće.

Kuća M.M, u kojoj živi sa suprugom i petoro dece, nalazi se u delu grada koji lokalni žitelji nazivaju Leposavsko polje. Supruga privedenog je potvrdila za Kosovo onlajn da su joj specijalci prilikom pretresa rekli da skloni decu.

Takođe je dodala da je M.M priveden zbog neke objave na Fejsbuku, ali da ne zna iz koje je godine ta objava, kao i da joj je rečeno da će on samo da da izjavu u policijskoj stanici.

Komšije privedenog su za Kosovo onlajn potvrdile da ih je uznemirio ovaj događaj.

Privedeni M.M. živi u kući koju je za njegovu porodicu izgradila Kancelarija za KiM, jer on, supruga i petoro dece žive od socijalne pomoći.

Kako je za Tanjug potvrdio zamenik direktora tzv. kosovske policije za region Mitrovica – Sever, Veton Eljšani, Srbin iz Leposavića priveden je jutros na Bistričkom mostu, kod Zvečana, navodno, zbog fotografije objavljene na društvenim mrežama, gde se vidi sa automatskom puškom. Eljšani je dodao da je u kući privedenog muškarca u Leposaviću izvršen pretres kako bi se utvrdilo da li on zaista poseduje pušku koja se vidi na slici, ali oružje nije nađeno.

On nije mogao da potvrdi da li je davanje iskaza privedenog završeno i da li je on pušten na slobodu ili mu je određeno policijsko zadržavanje.

Podsetimo, juče je na Merdaru uhapšen Srbin T.B. iz Prilužja, i njemu je određeno policijsko zadržavanje od 48 sati, potvrdila je njegova advokatica Jovana Filipović.

Takođe, pripadnici specijalne jedinice upali su kasno sinoć u jedan objekat u Leposaviću koji se nalazi u blizini hale sportova gde su tražili navodno oružje. Tom prilikom zaplenili su nekoliko vozila "civilne zaštite" ali oružje nisu našli.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike