Bedan pokušaj da prevare narod: Ne mogu zajedno ni unutar stranke, a hteli bi da se ujedine u jednu opoziciju!

21.09.2023

19:00

0

"Samo da se ujedinimo", "moramo da budemo kao jedan", "samo kao jedinstvena struja možemo", sve ovo su česte mantre koje pred svake izbore možemo čuti od predstavnika opozicije

Bedan pokušaj da prevare narod: Ne mogu zajedno ni unutar stranke, a hteli bi da se ujedine u jednu opoziciju!
Copyright Tanjug/str

Plaćenička opozicija, odnosno stranke koje organizuju proteste "Srbija protiv nasilja", danas su potpisale sporazum pod nazivom "Dogovor za pobedu" i time poručili da im je jedini cilj da se domognu vlasti i krenu u ponovno uništavanje Srbije i naroda.

"Samo da se ujedinimo", "moramo da budemo kao jedan", "samo kao jedinstvena struja možemo", sve ovo su česte mantre koje pred svake izbore možemo čuti od predstavnika opozicije. Naravno, na kraju se uvek završi kao ona narodna "tresla se gora, rodio se miš".

Ilustracija/Tanjug/Miloš Milivojević/Printscreen/Youtube
 

Ali današnjim nastupom opozicija je predstavila svojevrsni bedan pokušaj kako bi prevarila narod. A zašto? Ako samo pogledamo ko su potpisnici "dogovora" sve će nam biti jasno. Svi su članovi dosovskog i G17+ režima koji je iza sebe ostavio pustoš i koji je ostao poznat kao svojevrsni uništitelj zemlje.

Izgubljena radna mesta, porodice bez posla, zatvorene fabrike, ćutanje na progon srpskog naroda sa Kosova i Metohije, samo su neki od "rezultata" ovog političkog bloka koji se danas ponovo ujedinio. Današnji dogovor je imitacija "Sporazuma sa narodom" propalog Saveza za Srbiju. Dakle stvarno, kada god krene da se priča o izborima, kreće i ujedinjenje onih koji ni u stranci ne mogu zajedno.

Kako to? Pa lepo... Najsvežiji primer je svakako žestok sukob dojučerašnjih saborca Vuka Jeremića i Miroslava Aleksića unutar Narodne stranke. Nekada jedan za drugoga ruku u vatru, danas jedan drugoga u vatru. Tako to ide kod "prijatelja ujedinitelja". Ako neki kažu, "pa dobro, Jeremić nije sa njima", dobro nije, ali su tu Marinika Tepić i Dragan Đilas.

Pomenuti dvojac takođe je imao sukobe sa Mikijem Aleksićem, i to ne baš davno. Setimo se samo kakav je cirkus nastao u Skupštini Srbije kada je Marinika optužila Aleksića da ju je opsovao. Razlog - poslanici, tada Narodne stranke, zauzeli su mesta koja su bila namenjena poslanicima Stranke Slobode i pravde.

Amir Hamzagic/ATAImages
 

A zašto baš zbog klupa, da li su te klupe bile toliko bitne da se zbog njih psuje, pljuje i svađa? E, pa jesu, a sve zbog toga što se te klupe mogu često videti u kadrovima prenosa skupštinskog zasedanja na javnom servisu.

Dakle, ako smo dobro sumirali, svi potpisnici su delovi stranka koje su već bile na vlasti, ali i svi su imali međusobne sukobe. Naravno, ništa to ne bi bilo čudno da isti ti danas nisu izašli na pozornicu i odigrali predstavu za narod u kojoj kažu da su postigli dogovor o međusobnom poštovanju prilikom ovog ujedinjenja.

Pitanje je samo koga obmanjuju, sebe ili neke druge. Narod svakako ne mogu, narod su jednom nasamarili, drugi put teško. Zato što se narod  već upoznao sa njihovom politikom. Narod zna da je glas za njih glas za ono za šta su se oni zalagali: nezavisno "Kosovo", genocid u Srebrenici, sankcije Rusiji, obračun sa SPC, ulazak Srbije u NATO, odvajanje Srbije od Republike Srpske, otklon Srba u Crnoj Gori, gej brakove...

Svaki glas za ovo "ujedinjenje" je zapravo glas protiv Srbije.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike