Hladan tuš za Miloša Jovanovića: Građani Zrenjanina oterali vođu DSS-a iz svog grada (VIDEO)

16.09.2023

15:09

0

Videvši Jovanovića da razgovara sa svojim malobrojnim sledbenicima, građani su se okupili i jasno mu poručili da nije dobrodošao u Zrenjaninu

Hladan tuš za Miloša Jovanovića: Građani Zrenjanina oterali vođu DSS-a iz svog grada (VIDEO)
Copyright printscreen

Vođa Novog DSS-a, Miloš Jovanović, otišao je danas u Zrenjanin u nameri da popriča sa građanima ovog grada i eventualno pridobije nekog novog glasača za svoju partiju. Međutim, umesto tople dobrodošlice dočekao ga je hladan tuš.

Videvši ga da šeta ulicama njihovog grada i razgovara sa svojim malobrojnim sledbenicima, građani su se okupili i jasno mu poručili da nije dobrodošao u Zrenjaninu.

- Odlazi, odlazi - uzvikivao je narod dok je Jovanović, sa kiselim osmehom na licu, pokušao da razgovara sa njima.

Podsetimo, iako se Jovanović u javnosti izdaje za patriotu, nedavno se u javnosti pojavila informacija da je vođa DSS-a, za vreme svog boravka u Francuskoj, praktično, opravdavao NATO agresiju na našu zemlju. Naime, on je u decembru te godine u Parizu odbranio doktorsku disertaciju na temu “Légitimité et légitimation du recours à la force dans l’après-guerre froide. Étude de cas: l’intervention militaire de l’OTAN contre la République fédérale de Yougoslavie (1999)” ili u prevodu: “Opravdanost i opravdavanje upotrebe sile u poslehladnoratovskom periodu. Studija slučaja: Vojna intervencija NATO-a protiv Savezne Republike Jugoslavije 1999. godine”. 

Dakle, Jovanović je u naslovu svog rada izbegao da upotrebi pravi termin - agresija, i koristio je, poput svih NATO perjanica izraz "vojna intervencija". 

Građani Zrenjanina, kao i celokupan srpski narod, mu to očigledno nije zaboravio s obzirom da se Jovanovićeva partija već godinama bori za prelazak cenzusa, a tako će, po svemu sudeći, biti i na izborima koji nam slede.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike