Kupili smo čuveni parizer, koji je postao najveći neprijatelj opozicije: Ministar Mali podelio snimak iz prodavnice sa Momirovićem

13.09.2023

13:40

0

Autor: 24sedam

Mali je podsetio da je u okviru ove akcije sniženo 20 proizvoda

Kupili smo čuveni parizer, koji je postao najveći neprijatelj opozicije: Ministar Mali podelio snimak iz prodavnice sa Momirovićem
Copyright Printscreen / Instagram/mali_sinisa

Ministar finansija Siniša Mali objavio je na Instagram profilu video kako je sa kolegom Tomislavom Momirovićem, ministrom unutrašnje i spoljne trgovine kupio jutros proizvode čija je cena snižena i koji su obeleženi oznakom "Bolja cena".

On je podsetio da je u okviru ove akcije sniženo 20 proizvoda, te da su se Momirović i on uverili da sve protiče kako je i planirano.

-Otišli smo da kupimo čuveni parizer, koji je postao najveći neprijatelj opozicije, kao i sve druge sastojke za jedan kvalitetan sendvič, a zatim se uputili ka predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i zajedno doručkovali. Kada je reč o opoziciji, smešna su im pojeftinjenja jer su odavno napunili svoje džepove. Ipak, mi ćemo nastaviti da vredno radimo kako bi građani Srbije živeli bolje. Ova sniženja su samo deo tih mera", napisao je ministar Mali.

On je na kraju poručio i da je sendvič, koji je doručkovao zajedno sa predsednikom Vučićem i ministrom Momirovićem bio odličan.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike