Obećano, ispunjeno: Predsednik Srbije doručkovao parizer, najavio nova pojeftinjenja (VIDEO)

13.09.2023

10:04

0

Autor: I.K.

U maloprodajnim trgovinskim lancima u Srbiji od danas po znatno nižim cenama moći će da se kupi čak 20 osnovnih proizvoda

Obećano, ispunjeno: Predsednik Srbije doručkovao parizer, najavio nova pojeftinjenja (VIDEO)
Copyright Instagram/buducnostsrbijeav

Kao što je i obećao, predsednik Srbije Aleksandar Vučić doručkovao je danas parizer i druge proizvode koji su pod oznakom "bolja cena" od danas sniženi.

U maloprodajnim trgovinskim lancima u Srbiji od danas po znatno nižim cenama moći će da se kupi čak 20 osnovnih proizvoda. Reč je o proizvodima za ishranu, higijenu i kućnu hemiju.

Predsednik Vučić rekao je da su ministri Siniša Mali i Tomislav Momirović otišli u prodavnicu i da su, kao što su i obećali onima koji su od njih to zahtevali, jer valjda oni to ne smeju i neće da jedu, kupili su pola kilograma parizera domaće proizvodnje, dva litra jogurta, dva hleba Sava, dve kese i majonez "dobro" i ukupna cena je 585 dinara, naveo je Vučić.

On je podsetio da je cena parizera čak 140 dinara jeftinija po kilogramu.

-Ne radimo ovo da bismo pokazali da smo mi obični ljudi, da demantujemo njihove laže ko su milioneri u Srbiji, ko ima račune u inostranstvu, a ko nema, ovo sam uradio da bismo pokazali modus laganja. Svaki dan izmislite novu laž, bez obzira na to koliko puta je prethodna demantovana, a onda se posle ne osvrćete na tu, nego smislite novu. Parizer im je arhetip političkog neprijatelja. Jedna laž drugu sustiže. Možete svaki dan da demantujete. Jedino što može da se uporedi je nivo cena, plata, penzija i da se vidi kada su ljudi bolje živeli, kao i putevi, pruge, škole, bolnice koliko ih je izgrađeno. Ono što je važno jeste da će sledeće nedelje bar još deset proizvoda biti sniženo, baš sada kada značajno povećavamo plate i penzije, ali i da pokažemo kako funkcionišu njihove izmišljotine, poručio je Vučić posle čega su napravili sendviče i doručkovali.

Dodao je da doručkuju u Palati Srbija, jer ima brojne sastanke danas.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike