Ministar Vučević se sastao sa delegacijom francuskih parlamentaraca

07.09.2023

20:53

0

Poslanica Menaš izrazila je zahvalnost na srdačnoj dobrodošlici i naglasila da je današnji susret bio prilika za razgovor o različitim temama

Ministar Vučević se sastao sa delegacijom francuskih parlamentaraca
Miloš Vučević sa francuskim parlamentarcima - Copyright Tanjug/MINISTARSTVO ODBRANE/NIKOLA NEDELJKOVIĆ

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević sastao se danas sa delegacijom francuskih parlamentaraca članova Grupe prijateljstva sa Srbijom, koju je predvodila narodna poslanica Nacionalne skupštine Francuske Jael Menaš.

Ministar Vučević izrazio je zadovoljstvo zbog današnjeg susreta u okviru zvanične posete francuskih parlamentaraca Srbiji.

Tanjug/MINISTARSTVO ODBRANE/NIKOLA NEDELJKOVIĆ
 

- To je prilika za razgovor o aktuelnim temama, odnosima dveju zemalja, kao i geopolitičkim pitanjima - naglasio je ministar odbrane.

Ministar Vučević je istakao da je zahvalan poslanici Menaš za sve što je u svom dosadašnjem radu učinila za razvoj srpsko-francuskog prijateljstva.

Tanjug/MINISTARSTVO ODBRANE/NIKOLA NEDELJKOVIĆ
 

 

Poslanica Menaš izrazila je zahvalnost na srdačnoj dobrodošlici i naglasila da je današnji susret bio prilika za razgovor o različitim temama od zajedničkog interesa Srbije i Francuske, navodi se u saopštenju Ministarstva odbrane.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike