Nova svađa među opozicionarima: Zelenović ukrao Fejsbuk stranicu Ćuti! (FOTO)

06.09.2023

10:35

0

"Eko straža" od sinoć napada Nebojšu Zelenovića da im vrati Fejsbuk grupu koju je Zelenović preuzeo i promenio joj ime u "Zajedno"

Nova svađa među opozicionarima: Zelenović ukrao Fejsbuk stranicu Ćuti! (FOTO)
Nova konstitutivna sednica Skupštine Srbije 0108 2022 foto kaca (13) - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Nebojša Zelenović ukrao je Fejsbuk stranicu "Ekološki ustanak" sa 75.000 pratilaca.

Ova inforamcija je objavljena na drugoj Fejsbuk stranici pod nazivom "Eko straža", a tu informaciju je na svom Fejsbuk profilu potvrdio i poslanik opozicije Aleksandar Jovanović Ćuta. - Zelenoviću, kako vas bre nije sramota?! Zašto nam ukradoste stranicu?! Za ovo je neko krv prolivao! - napisao je Jovanović.

"Eko straža" od sinoć napada Nebojšu Zelenovića da im vrati Fejsbuk grupu koju je Zelenović preuzeo i promenio joj ime u "Zajedno". Oni su sve to objavili na svojim društvenim mrežama. 

- Nebojša Zelenović ukrao facebook stranu Ekološki Ustanak sa 75.000 pratilaca. Dobra demonstracija šta će biti kada se vrati na vlast - napisano je na zvaničnom Tviter (X) nalogu ovog pokreta. 

printscreen
 

Podsetimo, nakon što su Demokratska stranka, stranka Srbija Centar, Rumunska partija i stranka Zajedno najavili potpisivanje Deklaracije o zajedničkjom delovanju, mnogi su pomislili da je opozicija konačno nešto spremna da uradi zajedno, kad ono, ne lezi vraže, buknuo je novi sukob.

Nebojša Zelenović i Aleksandar Jovanović Ćuta, kopredsednici stranke Zajedno, iako su na istoj strani, istoj stranci, izgleda da svaki vuče na svoju stranu.  Naime, Aleksandar Jovanović Ćuta kaže da ni on, niti pokret „Ekološki ustanak“, čiji je predsednik, nisu obavešteni o potpisivanju deklaracije o zajedničkom delovanju.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike