"Kako da se ne uznemiriš kada ti dete dođe krvavo na vrata?": Izjava oca dečaka pretučenog na KiM

23.08.2021

15:50 >> 17:24

0

Autor: A.S.

Kada smo shvatili da je pretučen bilo nam je još teže, zbog saznanja da su nam deca na meti napada

"Kako da se ne uznemiriš kada ti dete dođe krvavo na vrata?": Izjava oca dečaka pretučenog na KiM
Copyright Ilustracija/Profimedia

Dečak srpske nacionalnosti M. S. (12) napadnut je danas oko 14 sati u centru Kosovske Kamenice. Njega je, bez ikakvog povoda, napala grupa starijih Albanaca i nanela mu povrede po licu.

– Kako da se ne uznemiriš kada ti dete dođe krvavo na vrata? Prvo smo pomislili da su ga udarila kola, ali kada smo shvatili da je pretučen bilo nam je još teže, zbog saznanja da su nam deca na meti napada – kazao je otac dečaka.

Pročitajte još:

On je za Novosti naveo da su trojica vršnjaka napala njegovog sina, te kazao da se napad dogodio kada se dečak vraćao iz supermarketa sa dvojicom drugova.

– Albanski dečaci, vršnjaci, napali su ih bez ikakvog povoda i razloga. Pošto su njegovi drugari pobegli, oni su nasrnuli na Mihajla oborili su ga na put i tukli ga. Osim povreda u predelu nosa, vilice i kolena, daleko je teže to što se preplašio i doživeo stres od kojeg će osećati dalekosežne posledice – rekao je otac napadnutog mališana.

Pročitajte još:

Dečaku je ukazana medicinska pomoć u ambulanti, dok je policija identifikovala napadače od kojih je napadnuti srpki dečak dvojicu prepoznao. Inače, u tzv. Srpskoj ulici u Kosovskoj Kamenici živi oko 350 Srba dok ih je na području opštine nešto više od hiljadu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike