Opozicija na tajkunskim medijima poručuje: Kosovo je nezavisna država, Spajić ne treba da uključi Srbe u Vladu Crne Gore

25.08.2023

18:39

0

Autor: 24sedam

Apelujem na mandatara Milojka Spajića da pomogne Srbiji - poručio je on

Opozicija na tajkunskim medijima poručuje: Kosovo je nezavisna država, Spajić ne treba da uključi Srbe u Vladu Crne Gore
Copyright Printscreen/YouTube

Zoran Vuletić iz Građanskog demokratskog foruma gostujući na jednoj od tajkunskih televizija, poručio je da je Srbija u latentnom sukobu sa Kosovom i sa BiH, kao i da je tzv. Kosovo nezavisno. 

On je rekao da je nemoguće da politika predsednika Vučića "bude dobra na Kosovu i u BiH".

- Mi smo u sukobu sa dve države - BiH i Kosovom! Pogledajte situaciju u BiH, pred raspadom je! Vučiću je značajno da Demokratski front bude i formalno deo Vlade zato što je to njemu siguran put da će Crna Gora lagano odustajati od EU integracija i od aktivnosti u NATO - naveo je on.

Vuletić je kazao da je to siguran put da će predsednik Srbije time dobiti novu platformu za širenje srpskog nacionalizma i radikalnog sna.

- I zato ja apelujem na mandatara Milojka Spajića da pomogne i Srbiji, i da ne uzima Demokratski front u Vladu, time bi dokazao potpunu nezavisnost Crne Gore - poručio je Vuletić.

Bonus video

TANJUG

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike