Pokret socijalista ambasadoru Hilu: Koliko god da ste moćni i veliki, Vulin ostaje na strani svoje zemlje, svog naroda i predsednika

23.08.2023

15:07

0

Aleksandar Vulin nikada neće postati deo kolektivne antiruske histerije ili neko kome je svejedno šta se događa sa Srbima.

Pokret socijalista ambasadoru Hilu: Koliko god da ste moćni i veliki, Vulin ostaje na strani svoje zemlje, svog naroda i predsednika
Aleksandar Vulin - Copyright Tanjug

Pokret socijalista reagovao je danas na izjave ambasadora SAD u Srbiji Kristofera Hila koji je istakao da Amerika ima problem sa liderom PS Aleksandrom Vulinom zbog njegovog opredeljenja.

Saopštenje Pokreta socijalista prenosimo u celosti:

"Gospodin ambasador SAD-a u Srbiji Kristofer Hil, napokon je izrekao i jednu istinu kada je reč o našem osnivaču Aleksandru Vulinu, istakavši da SAD zapravo ima problem sa Vulinom zbog njegovog opredeljenja. 

Tanjug/Zoran Žestić
 

I zaista jeste tako, Aleksandar Vulin tokom čitave svoje političke karijere čvrsto braneći pozicije Srbije, stvara problem i teg onima kojima nikako nije u interesu postojanje samostalne i nezavisne Srbije. 

Zašto odmah gospodine Hil niste naveli pravi razlog mržnje prema našem osnivaču Vulinu, zašto odmah niste rekli da su sankcije uvedene Vulinu od strane SAD zapravo zbog toga što je Aleksandar Vulin samostalan i nezavisan kao i naša Srbija koja neće da se odrekne svog Kosova i Metohije, koja neće da okrene leđa Republici Srpskoj i uvede sankcije ruskim prijateljima. 

Mogli ste, gospodine Hil, odmah da kažete da Vulin smeta zbog svojih političkih stavova i ideologije o stvaranju srpskog sveta, a ne da se služite nečasnim radnjama kao što su laži i klevete.

Aleksandar Vulin je samostalan i nezavisan, za svoje ideje i ubeđenja plaća visoku cenu, ali nikada neće postati deo kolektivne antiruske histerije ili neko kome je svejedno šta se događa sa Srbima. 

Tanjug
 

Od Aleksandra Vulina, baš kao i do sada, možete očekivati borbu za srpske nacionalne interese, možete da očekujete veliku hrabrost i podršku samostalnoj i suverenoj Srbiji.

To što ste našeg osnivača Aleksandra Vulina koji je uhapsio najveći narko-klan na Balkanu proglasili dilerom droge, ne može da vam služi na čast, gospodine Hil. 

Koliko god da ste moćni i veliki, Aleksandar Vulin ostaje na pravoj strani, na strani svoje zemlje, svog naroda i predsednika", poručili su u Pokretu socijalista odgovarajući ambasadoru SAD Kristoferu Hilu.

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike