Pokret socijalista: Laži američke države neće umanjiti, uprljati ili uniziti Vulinovu borbu

15.07.2023

12:16

0

Srpski narod svojim potpisima izražava neslaganje sa američkim sankcijama protiv Vulina

Pokret socijalista: Laži američke države neće umanjiti, uprljati ili uniziti Vulinovu borbu
Pokret socijalista - Copyright 24sedam

Pokret socijalista danas je pokrenuo peticiju i proces prikupljanja potpisa građana Srbije za osudu američkih sankcija koje su uvedene osnivaču Pokreta socijalista i direktoru BIA Aleksandru Vulinu

Širom Srbije, simpatizeri Pokreta socijalista i brojni građani daju svoj potpis u cilju neslaganja sa sramnom odlukom američke administracije uperene protiv Aleksandra Vulina, ali i protiv Srbije i celokupnog srpskog naroda. 

24sedam
 

- Mi iz Pokreta socijalista zajedno i ujedinjeno sa srpskim narodom, na ulicama, mirno i dostojanstveno izražavamo veliko neslaganje sa sramnim američkim sankcijama, a ujedno izražavamo i podršku našem osnivaču Aleksandru Vulinu u borbi za očuvanje srpskih nacionalnih interesa. Jasno je da su Amerikanci Vulinu uveli sankcije iz političkih razloga, zato što se čvrsto zalaže za jedinstvo i političko ujedinjenje svih Srba, zato što ne želi da Srbija odustane od Kosova i Metohije i napusti Republiku Srpsku, zato što ne želi da Srbija uvede sankcije vekovnim prijateljima iz Rusije. Sankcije su Vulinu uvedene zato što Americi nipošto ne odgovara samostalna i nezavisna Srbija. I ovim putem poručujemo da Vulin nastavlja svoju borbu za Srbiju i srpski narod i da nikakve laži američke države neće umanjiti, uprljati ili uniziti njegovu istinsku borbu - poručili su u Pokretu socijalista. 

24sedam
Miroslav Čučković

Takođe, peticiju kojom se osuđuju sankcije Vulinu potpisao je i gradski menadžer Miroslav Čučković.  

Potpisivanje peticije građana Srbije kojim se osuđuju američke sankcije prema Aleksandru Vulinu nastaviće se i u narednim danima širom zemlje.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike