Dobri i prijateljski razgovori: Predsednik Vučić razgovarao sa Micotakisom! (FOTO)

22.08.2023

13:47

0

Grčki prijatelji potvrdili da nema promene u zvaničnom stavu po pitanju nepriznavanja jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova

Dobri i prijateljski razgovori: Predsednik Vučić razgovarao sa Micotakisom! (FOTO)
Copyright Instagram printscreen/ buducnostsrbije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa predsednikom Vlade Grčke Kirjakosom Micotakisom tokom posete Atini.

Dvojica državnika razmenila su mišljenja o sveukupnoj saradnji, globalnim pitanjima i odnosu Grčke prema situaciji na KiM.

 

 

- Dobar i prijateljski razgovor sa grčkim premijerom Micotakisom sa kojim sam razmenio mišljenja o sveukupnoj regionalnoj saradnji, globalnim pitanjima i odnosu Grčke prema situaciji na KiM. Naši grčki prijatelji su još jednom potvrdili da neće biti promene u zvaničnom stavu po pitanju nepriznavanja jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova. Nastavićemo da radimo na jačanju naše saradnje u svim oblastima od zajedničkog interesa - napisao je predsednik Srbije na Instagramu.

Predsednik Vučić se ranije danas sastao sa predsednikom Ukrajine Volodimirom Zelenskim, sa kojim je razgovarao o odnosima Srbije i Ukrajine, ali i sa predsednikom Crne Gore Jakovom Milatovićem.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike