Nijedna utakmica nije laka, a borićemo se da Srbija uvek pobedi: Moćna poruka predsednika Vučića! (VIDEO)

21.08.2023

09:51

0

I u danima pred nama nastavljamo da radimo, gradimo i da se borimo

Nijedna utakmica nije laka, a borićemo se da Srbija uvek pobedi: Moćna poruka predsednika Vučića! (VIDEO)
Copyright Printscreen/instagram/Budućnostsrbijeav

- U nedelji za nama, na svakom koraku smo nastavili da se borimo za napredak Srbije i bolji život naših građana. Ta borba se ogleda u svakom metru izgrađenog puta, u ispunjenom obećanju datom našoj deci i njihovim majkama, u razgovorima koje sam vodio sa nemačkim i turskim partnerima, u velikim planovima koje pravimo sa mađarskim prijateljima, kao i u proširenju saradnje, što je bila tema u kontaktima sa predsednicima Azerbejdžana i Uzbekistana, katarskim emirom i knezom Albertom od Monaka - napisao je predsednik. 

 

 

On je istakao da se i u narednim danima očekuju borbe i rad, a iskoristio je priliku još jednom da podseti na uspeh Ivane Vulete i osovjenu zlatnu svetsku medalju u atletici.

- Borba za Srbiju i naš narod ogleda se i u čuvanju sećanja na istoriju Srba, o kojoj mi je u Sentandreji, na Preobraženje, pričao episkop budimski Lukijan, ali i u zastavi koju je ponosno podigla naša Ivana Vuleta, popevši se juče na najviše postolje Svetskog prventsva u atletici. I u danima pred nama nastavljamo da radimo, gradimo i da se borimo za našu decu i našu budućnost, jer to je jedina politika koju mi zastupamo. Oni koji pobeđuju znaju da nijedna utakmica nije laka, ali mi ćemo se uvek boriti da pobedi Srbija - zaključio je predsednik.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike