Čekamo da počne svečani vatromet, a ujutru već u Grčku: Predsednik Vučić se ponovo oglasio iz Budimpešte!

20.08.2023

21:08

0

Predsednik pozvao građane da nastavimo da gradimo, radimo i da se borimo

Čekamo da počne svečani vatromet, a ujutru već u Grčku: Predsednik Vučić se ponovo oglasio iz Budimpešte!
Copyright Instagram printscreen/ buducnostsrbije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovo se oglasio iz Budimpešte.

- Veoma sam srećan što smo večeras prisustvovali osvajanju prvog zlata u istoriji Srbije na Svetskom prvenstvima i čestitam Ivani vuleti još jedanput! Mnogo sastanaka i razgovora sa predsednicima Turske, Uzbekistana, Azerbejdžana, poseban razgovor sa emirom katarskim i očekujem uskoro i njegovu posetu Srbiji. Sve to će nam omogućiti nove investicije, mnogo napretka i mnogo toga što možemo da uradimo za našu zemlju i građane. Hvala ljudima u Srbiji koji su prepoznali našu nameru i mere koje donosimo, više od 350.000 dece i više od 220. 000 majki se već prijavilo za podršku i pomoć države, u jednom danu samo - rekao je Vučić.

On je dodao da se do sada 700.000 penzionera prijavilo za karticu.

 

 

- Više od 700. 000 penzionerskih kartica... pozivam penzionere da nastave da se prijavljuju, imaće ogromne koristi. Pozivam i građane Srbije da se spreme za Ekspo, da nastavimo da gradimo i radimo i da se borimo. Živela Srbija - rekao je predsednik.

On je snimak objavio na Instagramu uz opis:

- Čekamo da počne svečani vatromet u znak nacionalnog praznika Mađarske, a već ujutro polazak u Atinu na veoma važne sastanke. Zadovoljan sadržajem današnjih razgovora s brojnim svetskim liderima i velika zahvalnost premijeru Viktoru Orbanu na gostoprimstvu - napisao je predsednik Vučić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike