Zanimljiv razgovor: Vučić u Budimpešti imao susret koji je izazvao veliku pažnju (VIDEO)

20.08.2023

12:41

0

Autor: I.K.

Predsednik Srbije boravi u dvodnevnoj poseti Budimpešti

Zanimljiv razgovor: Vučić u Budimpešti imao susret koji je izazvao veliku pažnju (VIDEO)
Karlson i Vučić u Budimpešti - Copyright Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije, koji boravi u Mađarskoj u dvodnevnoj poseti, sastao se sa Takerom Karlsonom, jednim od najpoznatijih političkih komentatora. 

- Imali smo danas nešto zanimljivo, video sam da je izazvalo veliku pažnju ljudi iz naše ambasade, kao i zvaničnika, posebno Siniše Malog. Razgovarali smo sa Takerom Karlsonom, jednim od najpoznatijih političkih komentatora. Njegov podkast je među najpopularnijim u svetu. Bio je zanimljiv razgovor, nešto smo naučili, rekao je predsednik Vučić. 

On je u z fotografiju susreta na Instagramu poručio da je razgovarao sa jednim od najvećih novinara današnjice, čovekom širokog obrazovanja i jedinstvene novinarske smelosti.

-Svakako veliki izazov za mene, ali i izuzetna prilika za razmenu mišljenja o brojnim temama koje opterećuju geopolitičku agendu današnjice, poručio je Vučić.

 

Predsednik se u Budimpešti sastao sa predsednicom Mađarske Katalin Novak, premijerom Viktorom Orbanom, a u popodnevnim satima očekuje ga bilateralni susret sa predsednikom Turske Redzepom Tajipom Erdoganom.

Predsednik se satsao i sa srpskim atletičarima koji učestvuju na Svetskom prvenstvu u atletici, koje se održava u Budimpešti. 

On će večeras prisustvovati prijemu povodom 20. avgusta - Dana državnosti Mađarske.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike