Premijerka u Bačkoj Palanci posetila porodicu stradalog dečaka: "Lično ću zahtevati odgovornost onih koji su doveli do toga" (FOTO)

06.08.2023

16:15

0

Predsednica Vlade danas je obišla Bačku Palanku, opštinu koja je uz grad Novi Sad, pretrpela najviše štete u olujnim nevremenima

Premijerka u Bačkoj Palanci posetila porodicu stradalog dečaka: "Lično ću zahtevati odgovornost onih koji su doveli do toga" (FOTO)
Copyright Instagram/anabrnabic

Predsednica Vlade Ana Brnabić posetila je danas Bačku Palanku koja je pretrpela ogromne štete u nevremenu i razgovarala sa porodicom koja je izgubila svoja dva člana, navodeći da će lično tražiti odgovornost za sve koji su doveli do toga da ljudski životi budu izgubljeni.

- Danas sam obišla Bačku Palanku, opštinu koja je uz grad Novi Sad, pretrpela najviše štete u olujnim nevremenima, koja već nedeljama pogađaju region - poručila je.

Ono što je najvažnije, naglasila je, država neće ostaviti svoje građane na cedilu već će pomoći u sanaciji štete i otklanjanju posledica nevremena, baš kao što su uradili nakon poplava.

 

 

- To ćemo uraditi u najkraćem mogućem roku, bez odlaganja. Uložićemo nadljudske napore da deca u septembru imaju redovnu nastavu u bezbednim objektima, domaćinstva siguran krov nad glavom i svim stanovnicima obezbedimo obnovljenu infrastrukturu - dodala je.

Premijerka je posetila porodicu Mijaljković, koja je ostala bez svoja dva člana.

To je nešto što im niko na svetu, ni na koji način, ne može nadoknaditi. Sve što bih rekla je suvišno, osim da ću lično tražiti odgovornost za sve koji su svojim nečinjenjem doveli do toga da budu izgubljeni ljudski životi - napisala je premijerka Brnabić na svom zvaničnom Instagram nalogu.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike