Nisu hteli da kisnu: Političari napustili protest pre kraja, ostavili dvadesetak sledbenika da po kiši maltretiraju građane

05.08.2023

21:50

1

Ovim potezom još jednom su dokazali da im građani ne mogu verovati

Nisu hteli da kisnu: Političari napustili  protest pre kraja, ostavili dvadesetak sledbenika da po kiši maltretiraju građane
Copyright Printscreen

U toku višesatnog maltretiranja građana Srbije od strane plaćeničke opozicije, koja je danas zatvorila auto-put u oba smera, organizatori ovog propalog protesta otišli su svojim kućama gotovo sat vremena pre kraja blokade. 

"Dosledni" političari i organizatori protesta protiv nasilja svoje pristalice ostavili su da kisnu na Gazeli, dok su oni seli u svoje luksuzne automobile i odvezli se do svojih toplih domova. 

Ovim potezom još jednom su dokazali da im građani ne mogu verovati, a kamoli da se mogu osloniti na njih.

Takođe, ovom sramnom odlukom, opozicioni političari su pokazali koliko zaista cene svoje sledbenike i da će ih uvek ostaviti na cedilu iliti na kiši, da pokisnu umesto njih.

Postavlja se logično pitanje: kako neko ko ne može da izdrži na kiši tri sata, i tako barem ispoštuje svoje pristalice, može da se uhvati u koštac sa ozbiljnim problemima koji dolaze kada ste na čelu jedne države!?

Podsetimo, dvadesetak demonstranata učestvovalo je na današnjem protestu, koji je organizovala plaćenička opozicija.

Printscreen
 

Auto-put u smeru ka centru grada sa svoja tri automobila blokirali su Dragan Filipović, Dragomir Rosić i Zlatko Kokanović. S druge strane Gazele, saobraćaj je zajedno sa nekoliko svojih sledbenika je zaustavio Aleksandar Jovanović Ćuta.

Na fotografijama i snimcima se jasno vidi da je opozicija doživela totalni debakl, s obzirom da su za blokadu jedva uspeli da sakupe dvadesetak ljudi.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike