Novi napad na predsednika i Srbiju: Slobodnoj Bosni smetaju srpska deca i Vučićeva poseta dečjem vrtiću!

03.08.2023

12:05

1

Na pomenutom ekstremnom portalu osvanuo je tekst pod naslovom "SRBUJ, MAKAR SLAMU JEO: Predsednik Srbije u Srpcu posetiće dečiji vrtić "Srbija"…".

Novi napad na predsednika i Srbiju: Slobodnoj Bosni smetaju srpska deca i Vučićeva poseta dečjem vrtiću!
Copyright Profimedia

Sarajevski portal Slobodna Bosna, koji važi za ekstremno nacionalističko glasilo, ima jedan veliki cilj – a to je napad na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Srbiju!

Kada ponestane razloga za napad, a nikad pravog razloga ni nema, nego najčešće to bude obest zbog uspešne i stabilne Srbije, islamistička Slobodna Bosna dotakne samo dno, pa udari i na najnevinije, na decu. 

Na pomenutom ekstremnom portalu osvanuo je tekst pod naslovom "SRBUJ, MAKAR SLAMU JEO: Predsednik Srbije u Srpcu posetiće dečiji vrtić "Srbija"…". 

Sada im smeta i ta Vučićeva poseta, ali moramo priznati da ispod ovoga svakako postoji nešto dublje. 

Nikoga, pa ni "Slobodnu Bosnu" ne zanimaju razlozi za ovakve poteze vlasti u Srbiji. Oni, jednostavno, koriste svaku priliku da napadnu, jer je za njih kao i za sve druge neprijatelje naše zemlje jedino slaba Srbija je dobra Srbija.

Jer, podsećanja radi, Slobodna Bosna je poznata po izrazito antisrpskim stavovima godinama unazad.

Predsednik Vučić u Republici Srpskoj na obeležavanju Dana sećanja na stradale i prognane Srbe u akciji "Oluja"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće u dvodnevnoj poseti Republici Srpskoj 3. i 4. avgusta tokom koje će prisustvovati Savetu za saradnju Republike Srbije i Republike Srpske, kao i obeležavanju Dana sećanja na sve stradale i prognane Srbe u oružanoj akciji „Oluja“, saopšteno je iz Predsedništva.

Prema programu posete, u danas će od 17 sati obići novoizgrađeni vrtić u Srpcu. 

U petak od 10 sati planiran je sastanak predsednika Srbije Aleksandra Vučića, predsednika Republike Srpske Milorada Dodika i srpskog člana Predsedništva BiH Željke Cvijanović. Od 11.30 biće održan Savet za saradnju Srbije i Srpske, posle čega su planirane izjave za medije dvojice predsednika. 

Nakon toga, od 17.15 predviđeno je polaganje venaca na spomen-obeležje na Petrovačkoj cesti, dok obeležavanje Dana sećanja na sve stradale i prognane Srbe u oružanoj akciji „Oluja“ u Prijedoru počinje od 19 sati.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike