Vučić primio u oproštajnu posetu ambasadora Norveške

19.07.2023

11:14

0

Zahvalio sam se ambasadoru Jelstadu na tome što je posvećenim diplomatskim radom doprineo unapređenju sveobuhvatne saradnje između Srbije i Norveške - poručio je predsednik

Vučić primio u oproštajnu posetu ambasadora Norveške
Copyright Tanjug/Zoran Žestić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas u oproštajnu posetu ambasadora Norveške Jerna Eugena Jelstada i zahvalio mu se na tome što je posvećenim diplomatskim radom doprineo unapređenju sveobuhvatne saradnje između Srbije i Norveške.

- Zahvalio sam se ambasadoru Jelstadu na tome što je posvećenim diplomatskim radom doprineo unapređenju sveobuhvatne saradnje između Srbije i Norveške, zemlje sa kojom gajimo tradicionalno prijateljstvo i čvrsto partnerstvo u mnogim oblastima od značaja za Srbiju - naveo je Vučić na Instagramu buducnostsrbijeav.

Tanjug/Zoran Žestić
 

 

Istakao je da su upravo tokom mandata Jelstada odnosi Srbije i Norveške dobili poseban zamah, kao i da je ogromno iskustvo Norveške u brojnim oblastima, posebno u modernizaciji energetskog sistema, za Srbiju bilo od neprocenjive važnosti.

- Poželeo sam ambasadoru mnogo uspeha u daljem radu, uveren da će iz Srbije poneti lepe uspomene - naveo je Vučić, uz fotografije sa sastanka.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike