Novi skandal na Exitu zbog Kosmeta: Napadnut mladić koji je nosio srpsku zastavu (VIDEO)

08.07.2023

16:27

2

Stariji muškarac je mladića odgurnuo uz psovke, pokazujući mu da na Exitu nema mesta za one koji smatraju da su Kosovo i Metohija neotuđivi deo Srbije

Novi skandal na Exitu zbog Kosmeta: Napadnut mladić koji je nosio srpsku zastavu (VIDEO)
Copyright Printscreen

Samo dan posle skandala u Novom Sadu, kada su organizatori Exit festivala sa bedema Petrovaradinske tvrđave skinuli zastavu na kojoj je predstavljena mapa Kosova i Metohije u bojama srpske trobojke i sa srpskim grbom, na istoj manifestaciji dogodio se još jedan incident.

Ovog puta je na jednom od nastupa jedan mladić je podigao zastavu na kojoj je bila mapa Kosmeta u bojama srpske zastave i natpis “Nema predaje”. Samo nekoliko sekundi posle toga prišao mu je stariji muškarac koji je agresivno tražio da se skloni odatle.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

 

On je mladića odgurnuo uz psovke, pokazujući mu da na Exitu nema mesta za one koji smatraju da su Kosovo i Metohija neotuđivi deo Srbije.

Snimak incidenta brzo se proširio na internetu, a korisnici društvenih mreža su besni zbog činjenice da se u Srpskoj Atini dozvoljava pojedincima da napadaju one koji javno iskazuju podršku našem narodu u južnoj srpskoj pokrajini i pozivaju na poštovanje Ustava Republike Srbije.

- Onaj kome smeta srpska zastava i poruka „Nema predaje” u Srbiji i koji zbog toga napada druge ljude, moraće javno da se izvini napadnutom momku i čitavom srpskom narodu. Ovo je posledica poslovne politike organizacije „Egzita”, zbog koje je bio prekriven plakat sa Kosovom i Metohijom i zastavom Srbije. Umesto poruka mira, poslali su poruku netolerancije. Sada vidimo dokle je to dovelo. Stop nasilju – napisao je jedan od komentatora, dok je drugi dodao:

- Ćerka mi ide večeras na festival i reći ću joj da ponese zastavu KOSOVO JE SRBIJA BILO BIĆE I OSTAĆE!

Podsetimo, zastava koja je uklonjena sa bedema Petrovaradinske tvrđave vraćena je na svoje mesto čime je jasno poslata poruka organizatorima Exit festivala, kao i svima kojima smeta Ustav Srbije i koji sanjaju o novoj obojenoj revoluciji: Kosmet je Srbija i nema te sile koja će sprečiti srpske patriote da to javno kažu, pogotovo ne u Srpskoj Atini u kojoj vekovima gori plamen srpskog nacionalnog identiteta!

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike